Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Anaal douche kopen: binnenkant anus reinigen

Wil jij graag je anus reinigen? Met een anaal douche kun je de binnenkant van je anus en de endeldarm reinigen. Mensen noemen een anaaldouche ook wel een klysma of een darmspoeling. Wanneer je opzoek bent naar een anus reiniger ben je bij EasyJoy aan het juiste adres. EasyJoy heeft een groot assortiment met erotische artikelen.

Anaaldouche: wat is dat?

Een anaaldouche is bedoeld om de binnenkant van de anus te reinigen. Deze intieme douches hebben vaak een pompje zodat er vloeistof uit het reservoir in de anus kan worden gebracht. Bij enkele anaaldouches is het mogelijk om deze direct op kraan of douche aan te sluiten. Producten als deze worden geleverd met lange slang en een speciaal opzetstuk. Dit opzetstuk reguleert de waterdruk, daardoor kan er nooit te veel waterdruk in de anus worden gebracht.

Anaal douche kopen

Mannen en vrouwen: anus schoonmaken

De anaaldouche is een veel gebruikt product en wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Met het product kun je de anus op een eenvoudige wijze schoonmaken. Vaak zie je dat de darmspoeling wordt ingezet om anale seks prettiger (en schoner) te laten verlopen. Bij anale penetreren is het mogelijk dat er wat ontlasting meekomt. Door het grondig reinigen met een klysma is dit probleem verholpen. Door het gebruik van een darmspoeling wordt de endeldarm schoongespoeld. Met als resultaat dat je fris en gerust kunt genieten van anale seks.

Naast het praktische gebruik zijn er mensen die het gebruik van een anusreiniger prettig vinden. Het inzetten van de anaaldouche kan een aangename en licht prikkelend gevoel met zich meebrengen. Daarnaast is het zo dat je anus ontspant waardoor anale seks op een prettigere en rustigere manier zal verlopen. Dat is ook de reden dat dit sexspeeltje af en toe wordt ingezet bij het voorspel.

Anaaldouche gebruiken voor de vagina?

Gebruik de anaaldouche niet voor het reinigen van de vagina. De anaaldouche is expliciet bedoeld voor het reinigen van je endeldarm. Met name vanwege de hygiëne is het niet aan te raden om de anaaldouche in te zetten voor vaginaal gebruik. Mocht je de vagina willen reinigen dan zijn er speciale en intieme vaginadouches ontwikkeld. Het goed scheiden van deze twee producten kan vervelende infecties voorkomen.

Welke anaaldouche moet ik kiezen?

Een anaaldouche met handpomp is een veel gekozen product. Je vult het reservoir met lauw water, bevestigt het opzetstuk en brengt de douche anaal binnen. Je reinigt je anus door de handpomp rustig in te drukken, hierdoor komt er water vrij en zal je endeldarm schoon worden gespoeld.

Er is ook een grondigere manier. Zo zijn er anale douchekoppen te verkrijgen. Deze sluit je aan op de kraan (of douche). Het gebruik van deze anaaldouche geeft je de kans om je anus goed schoon te maken. Deze manier is een stuk grondiger aangezien er dieper gereinigd kan worden. Het bijgeleverde opzetstuk zorgt voor een veilige reiniging, deze zorgt ervoor dat er niet te veel waterdruk kan worden ingebracht.

Anaal douche kopen

Hoe gebruik ik een anaaldouche?

Het is aan te raden om eerst naar het toilet te gaan alvorens je de anaalreiniger gebruikt. De reden hiervan is heel simpel: hoe meer je geloosd hebt, hoe minder ontlasting meekomt tijdens het reinigen. Het is heel belangrijk om hygiënisch aan het werk te gaan. Begin na je toiletbezoek met het goed reinigen van je handen. Vul vervolgens het reservoir met lauw water. Zorg ervoor dat dit niet te heet, of te koud is. Dit kan een vervelend gevoel opleveren. Smeer vervolgens glijmiddel over het opzetstuk en breng deze anaal binnen. Mocht dit moeilijk gaan dan is het gebruik van anaalspray aan te raden. Anaalspray zorgt voor een verdovende werking wat pijntjes kan voorkomen. Begin na het anaal inbrengen met het reinigen, knijp het reservoir helemaal leeg, zodra dit gelukt is verwijdert u de anaaldouche langzaam.

Mocht u geheel ontspannen zijn dan loopt het water er langzaam weer uit. Om dit te voorkomen is het raadzaam om de billen even bij elkaar te houden. Bezoek het toilet en laat het water vervolgens lopen.

Het is belangrijk om de douche niet te vaak te gebruiken. Er zitten veel goede bacteriën in je darmen, door deze continue weg te spoelen bouw je minder weerstand op tegen eventuele infecties.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je opzoek naar een klysma? Wil jij je anus reinigen? EasyJoy heeft een groot assortiment met sextoys voor hem en haar. Ben jij opzoek naar vaginadouche of zoek jij een douche om je endeldarm mee te reinigen? Bestel dit direct bij EasyJoy.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?