Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Anaal vibrator kopen: anaal gestimuleerd worden

Vind jij het als man of vrouw fijn om anaal gestimuleerd te worden? Dan is de anaal vibrator wellicht wat voor jou. De vibrator heeft vergelijken met een normale vibrator een dunnere top en een kleinere diameter. Dit is zo gemaakt, zodat het makkelijker is om de vibrator anaal in te brengen.

Anale stimulatie door anaalvibrator

De anus is een erg gevoelig plekje. Dit komt omdat daar veel zenuwen bij elkaar komen. Het stimuleren van de anus wordt hierom vaak gedaan. Zowel mannen als vrouwen zijn doorgaans fan van anale stimulatie. Het kan zelfs zo prettig voelen dat er een heftig orgasme kan ontstaan. Het gebruik van een anaal vibrator draagt bij aan dat genot. Echter heeft het nog een voordeel, door de trillingen kan het zijn dat je anus zich ontspant. Een ontspannen anus is makkelijker te penetreren. Sommige koppels gebruiken de anaal vibrator dan ook tijdens het voorspel.

Mocht je gaan voor vibrator penetratie, dan is het erg aan te raden om een anaal vibrator aan te schaffen. Normale vibratoren hebben een andere vorm en kunnen onregelmatig, scherp en puntig aanvoelen. De anaalvibrator is ingericht op de vormen van een anus, daardoor blijft het makkelijker zitten en het zal veel prettiger aanvoelen.

Anaalvibrator: welke moet ik kiezen?

Ben je opzoek naar een anaal vibrator maar weet je niet welke je moet kiezen? Er zijn veel verschillende vibratoren voor anaal gebruik. Denk aan verschillende vormen, kleuren maar ook maten. Vaak is het proberen van de verschillende soorten de beste remedie om te bekijken welke jij het prettigst vindt.

Er zijn unisex modellen maar er zijn ook modellen waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen. Een typisch mannenmodel is de prostaat vibrator. Dat is een vibrator die bedoeld is om de mannelijke G-spot aan te spreken. Ze noemen dat ook wel de P-spot, deze zit in de anus. Het stimuleren va de P-spot kan de man tot ongekende hoogtes brengen.

Er zijn ook speciale vrouwen modellen. Deze modellen stimuleren meerdere plekken te gelijk. Denk aan anale en clitorale stimulatie op hetzelfde moment. Deze vibrators worden vaak rabbit vibrators genoemd. De rabbit vibrator is één van de meest gekochte en bekende sexspeeltjes voor vrouwen.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar anale stimulatie? De anaalvibrator is een veel gekocht product. Er zijn veel verschillende soorten vibratoren voor anaal gebruik. Verschillende kleuren, modellen, maten en toepassingen. EasyJoy heeft voor ieder wat wils. Elke wens, of het nou voor mannen of vrouwen is, kan ingevuld worden.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: