Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Ball gag kopen | mijn partner mag niet praten tijdens seks

Wil jij graag dat jij of je partner niet kan praten tijdens seks? Een ball gag is een veelgekocht BDSM-speeltje. Het zorgt ervoor dat de mond van jou of je partner gevuld is of dat deze wordt opengehouden. Dit kan door middel van klemmetjes, bitjes of een ball gag.

Wat is een ball gag?

Een bal gag is een bondage artikel die ervoor zorgt dat jij of je partner niet kan praten. Door de mond te vullen, of de mond open te houden realiseer je dat je partner zijn of haar mond houdt. Een onderdanige sekspartner spreekt veel mensen erg aan, het draagt bij aan de fantasie voor intensere en intiemere momenten.

Vroeger (tijdens de middeleeuwen) werden ball-gags gebruikt om het geluid van schreeuwende slachtoffers te dimmen. Vaak werden deze gemaakt van hout en vastgemaakt met een riempje. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Je kunt bij het dragen van een ball gag alleen geluiden maken. Praten lukt niet omdat de bal of het bit de tong tegenwerkt. Na verloop van tijd kan het zijn dat je begint te kwijlen. Dit omdat het slikken met een bondage artikel lastiger wordt gemaakt.

Veel mensen vinden het erg opwindend zodra zij merken dat zijn of haar partner de controle volledig verliest. Het niet kunnen praten, of het niet binnen kunnen houden van slijm kan zeer opwindend werken voor beiden.

Ball gag kopen

Dominante SM-speeltjes: controle verlies partner

Dat een ball gag een dominant en intiem SM-speeltje is hoeven wij je niet meer te vertellen. Wel moet gezegd worden dat spraak ontzeggende speeltjes als de ball-gag, bit gag, mondverspreider en ringknevel goed te combineren zijn met andere accessoires, speeltjes en bondage materialen.

Verschillende ball gags: waar moet ik opletten?

Verschillende wensen, verschillende maten en verschillende mensen. Ball gags zijn er voor iedereen, daarom zijn er veel verschillende varianten verkrijgbaar.

Vind jij het een vervelende gedachte als je partner te weinig lucht krijgt? In het assortiment van Eroshop zijn er gags verkrijgbaar met luchtgaatjes. Zo behoud je de dominantie, maar hoef jij je geen zorgen te maken over de ademhaling van je sekspartner.

Mocht je iets anders willen waarbij er wel goed geademd kan worden. Dan is de bit gag een goed alternatief. Dit is een langwerpige staaf waarbij er geademd en zelfs een klein beetje gepraat kan worden. Nadeel van de bitgag is dat de mondhoeken geïrriteerd kunnen raken. Daarom is erg belangrijk om bij gebruik van een bitgag zorgvuldig te werk te gaan.

Wil je liever niets in de mond van je partner stuwen? Maar wil jij je toch dominant voelen en haar de spraak zo goed als ontzeggen? De mondspreider maar ook de ringknevel zorgen ervoor dat je mond wagenwijd wordt opengezet. Dit is een spannend speeltje als je ervan houdt dat je partner nog wel iets kan zeggen en snel kwijlt. Bij gebruik van de mondspreider of ringknevel is de tong geheel vrij, daardoor is spraak en het maken van geluid iets eenvoudiger voor de onderdanige.

Voordelen van bestellen via Erotoys

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je opzoek naar spannende en erotische artikelen waarbij je partner zijn of haar mond vol heeft of de mond wagenwijd open heeft? Ball gags, bit gags, mondverspreider en ringknevels zorgen ervoor dat jij of je partner de controle verliezen over spraak en slijm. Vind jij het opwindend dat één van jullie onderdanig is aan de andere? Dan mogen deze artikelen niet in je collectie ontbreken.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?