Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Buttplugs – anale sekstoys voor hem en haar

Ben je opzoek naar een sensationele anale ervaring? Een buttplug is een veel gekozen product als het gaat om anale verwennerij. Het is een speeltje die je in je anus kunt plaatsen. Het is te vergelijken met een vibrator alleen de vorm is sterk anders. Grootste verschil zit hem in de lengte, buttplugs zijn aanzienlijk kleiner van formaat.

Buttplugs worden gebruikt door homo’s, lesbiennes en hetero’s. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten te krijgen. Ben jij een beginner of zoek je iets anders dan wat je nu hebt? In ons assortiment kun je niet mistasten.

Buttplug: welke moet ik kopen?

In het kort zullen we je vertellen welke verschillende vormen en soorten er allemaal zijn. Het is van belang om rekening te houden met de grote van een buttplug. Als je anaal weinig gestimuleerd bent is het aan te raden om klein te beginnen en indien gewenst groter te eindigen.

Grote plugs of anders gezegd XL but-pluggs worden vaak gekocht door ervaren gebruikers die hun grenzen verleggen. Er is nog een overtreffende trap, dat zijn de fisting buttplugs, dat zijn plugs waarbij de grote te vergelijken is met een echte vuist of hand. Doorgaans wordt de fisting buttplugs alleen verkocht aan ervaren gebruikers en groot liefhebbers.

Er zijn butpluggs die jezelf kunt opblazen, voordeel hiervan is dat je zelf de grote kunt bepalen. Voor beginners is het aan te raden om klein te beginnen en langzamerhand steeds groter te gaan.

Mocht je niet weten welke maat buttplug je nodig bent, dan is het kiezen van een opblaasbare buttplug een goede optie. Heb je liever geen opblaasbare dan is het aan te raden om een buttplug set te kopen. Een set bevat meerdere groottes waardoor uitbreiding (kiezen van een grotere buttplug) op ten duur ook tot de opties behoort.

Mocht je helemaal anaal gestimuleerd willen worden dan zijn er vibrerende buttplugs verkrijgbaar.  De naam zegt het al, deze vibreren zodra je het speeltje in de anus hebt gebracht. In deze categorie zijn er twee variaties, namelijk:

  • Vibrerende butt plug met afstandsbediening
  • Butt plug die vibreert zonder afstandsbediening

Buttplugs – anale sekstoys voor hem en haar

Buttplugs: welke materialen zijn er?

De klassieke buttplug kun je herkennen aan de ronde vorm een smal boveneinde een smal uiteinde en een platte onderkant. Materiaalkeuze is van groot belang, kies je voor een gladde plug die makkelijk in te brengen is? Of geeft een geribbelde plug je de optimale stimulans. Daarnaast moet je kijke naar wat je het best zit. Is dit een plug van siliconen of verkies je liever een glazen but-plug? Daarnaast zijn er ook metalen en pvc-plugs te verkrijgen!

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een butt-plug? EasyJoy heeft een groot assortiment met anale speeltjes voor hem en haar. De butt-plug is het meest gekozen anale seksspeeltje. De mogelijkheden zijn zeer divers en aan te sluiten op vrijwel elke wens.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?