Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Catsuit kopen: sexy kleding voor vrouwen

Ben jij als vrouw opzoek naar een sexy kledingstuk? Een catsuit is een zeer gewild en populair kleding stuk. Een catsuit omhult de romp, de benen en soms ook de armen. Het kledingstuk bestaat uit één geheel en zit doorgaans strak om het lichaam heen. De rondingen van een vrouw komen hierdoor prachtig naar voren.

Catsuits dragen bij aan het vertrouwen van een vrouw. Het sexy kledingstuk maakt dat de vrouw zich aantrekkelijk en zelfverzekerd voelt. Daarnaast wordt het veel gedragen om een partner mee te verleiden. Sexy lingerie brengt veel partners in verleiding voor een spannende en intieme avond. Wil jij een keer wat anders dan jarretels of andere sexy lingerie? Dan is dit misschien wat jij zoekt.

Catsuits: verschillende modellen

Er zijn veel verschillende soorten catsuits te verkrijgen. Denk aan verschillende maten, verschillende materialen maar ook kleuren en doeleinden.

Allereerst dient er onderscheid gemaakt te worden tussen een catsuit en een bodystocking. Het verschil tussen een catsuit en een bodystocking is eenvoudig uit te leggen. Een catsuit geeft de vormen van het vrouwelijk schoon goed weer. Echter kan de stof wel dikker zijn, dat betekent dat er niet doorheen gekeken kan worden.

Een bodystocking is vaak van rekbaar en doorzichtig materiaal, deze wordt vaak (in tegenstelling tot een catsuit) alleen gedragen tijdens intieme momenten.

Voor sexy doeleinden is de doorschijnende bodystockings een uitkomst. De doorschijnende catsuits geeft veel weer van het vrouwelijke schoon. De bodystockings worden veel aangedaan om partners mee te verleiden. Maar ook op feestjes, waar vrouwen er graag spannend en sexy bijlopen, wordt het gedragen.

Er zijn ook erotische catsuits verkrijgen. Denk maar eens aan modellen met een open kruis of een open decolleté. Zodra je niets onder het sexy kledingstuk draagt zijn je tepels of je kruis zichtbaar. Uiteraard kun je ervoor kiezen om niet alles direct te delen. Het dragen van ondergoed onder de catsuit is daarom ook veel gekozen.

Mocht je alleen je ronde vormen willen delen? Dan zijn catsuits van lak, leer of latex interessant. Deze zijn niet doorschijnend maar wel erg nauwsluitend. Deze modellen van deze materialen worden ook regelmatig gedragen bij intieme BDSM-momenten.

Catsuit kopen

Accessoires bij catsuits

Mocht het dragen van een catsuit niet voldoende voor je zijn. Dan zijn er tal van accesoires te krijgen die bij het sexy kledingstuk horen. Pruiken, chokers, oortjes, hoeden maar ook nepwimpers zijn erg populair voor het verkrijgen van een extra sexy look.

De combinatie van catsuits en accessoires wordt ook vaak ingezet bij verkleedfeestjes. Heb jij een verkleedfeestje en wil jij graag sexy voor de dag komen? Kies dan nauwsluitende sexy kledij met een accessoire die bij je past.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben jij opzoek naar spannende en sexy kleding voor haar? Ben jij voor jezelf opzoek naar lingerie? Of wil jij jouw partner verrassen? EasyJoy heeft een grote collectie sexy kleding en lingerie. Wil jij jouw lichaam delen met je partner? Dan is het dragen van een doorzichtige catsuit met openkruis misschien wat voor jou? Wil je alleen jouw ronde vormen delen? Of wil jij er sexy bijlopen in het openbaar? Dan is het dragen van een catsuit met dikkere stof een vaak gekozen product.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: