Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Clitorispomp kopen: als vrouw sneller klaarkomen

Ben jij als vrouw opzoek naar een clitorispomp? Een clitorispomp is een pomp die je clitoris laat opzwellen. Door vacuüm te zuigen wordt de bloedtoevoer bevordert, met als resultaat dat je clitoris extra gevoelig aanvoelt. Aanraking of andere stimulatie zal hierdoor intenser binnenkomen waardoor het genot stijgt en de kans op een spetterend orgasme toeneemt.

Waarom een clitoris pomp kopen?

Clitorispompen zijn bedoeld voor vrouwen. Elke vrouw kan de clitorispomp gebruiken! Er zijn verschillende doeleinden te bedenken waarbij je de pomp kunt inzetten. Vind je de extra prikkels prettig bij het masturberen? Veel vrouwen kiezen voor de pomp in combinatie met andere speeltjes, zoals dildo’s en vibrators. Het gebruik van speeltjes in combinatie met de clitorispomp geeft een intens gevoel, dat erg binnenkomt.

De pomp kan ook worden ingezet zodra je seks hebt met je partner. Het maakt niet uit in wat voor combinatie. De pomp wordt bij man-vrouw ingezet, maar ook bij vrouw-vrouw.

Clitorispomp kopen: als vrouw sneller klaarkomen

Eerder klaarkomen door extra gevoel

De clitoris is een erg gevoelige plek in een vrouwenlichaam. Misschien is het wel de plek waar de meeste prikkels binnenkomen. Dit heeft te maken met het aantal zenuwuiteinden die daar samenkomen. Hoe meer zenuwuiteinden, hoe gevoeliger de plek is.  Het gebruik van de clitorispomp bevordert de bloedtoevoer wat je clitoris nog gevoeliger maakt. Door deze plek op dat moment te stimuleren (op wat voor manier dan ook) worden vrouwen helemaal gek.

Er zijn vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. De clitorispomp kan ervoor zorgen dat je als vrouw klaarkomt. Door de betere doorbloeding is de kans op klaar komen en een spetterend orgasme een stuk groter geworden.

Het gebruik van een clitorispomp

Er zijn meerdere clitorispompen te verkrijgen. Een veel gekochte is de externe pomp, dit is een losse pomp die je op het aanzetstuk kunt aansluiten. Zodra je in het pompje knijpt wordt er lucht uit het opzetstuk gezogen. Voordeel van dit product is dat je zelf kunt experimenteren en zelf invloed hebt op de intensiteit.

Daarnaast zijn er geïntegreerde pompen verkrijgbaar. Je hebt bij deze pomp veel minder invloed op de intensiteit. De pomp plaats je door hem dicht te knijpen op je clitoris. Zodra je deze loslaat begint hij direct met vacuümzuigen.

Als je graag de extra prikkels voelt en gebruik gaat maken van een pomp voor je clitoris. Dan is het slim om het gebied alvast wat warm te maken. Een warm bad of lichte massage kan hierbij helpen. Breng vervolgens glijmiddel aan op de pomp. Raadzaam is om ook wat glijmiddel rondom de clitoris te smeren. Door het pompen wordt je huid erg droog, het gebruik van glijdmiddel kan dit voorkomen. Zet vervolgens de pomp op de clitoris en zorg ervoor dat alles goed is afgesloten. Begin vervolgens met pompen. Raadzaam is om niet te snel te gaan, het moet een prettig gevoel geven. Zodra het pijn begint te doen raden we sterk aan om te stoppen.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een clitorispomp? EasyJoy heeft een groot assortiment seks toys voor hem en haar. Clitorispompen kunnen uiteraard niet ontbreken. Zoek je extra prikkels, of wil je graag klaarkomen? EasyJoy verkoopt externe en geïntegreerde clitorispompen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?