Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Clitvibrator kopen: stimuleren van clitoris

Ben je als vrouw opzoek naar een clit vibrator? Wil jij graag je clitoris stimuleren door vibratie? Een clitvibrator is een genotproduct die erg populair is bij vrouwen. De trillingen dragen bij een intens hoogtepunt.

Veel vrouwen komen niet klaar door enkel penetratie. Sterker: de meeste vrouwen komen alleen klaar door het stimuleren van de clitoris. Ben jij vrouw en wil jij graag een orgasme door je clitoris te stimuleren? Dan is een clitvibrator of anders gezegd een clitoris vibrator exact wat jij zoekt.

Wat is een clitvibrator?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een clitvibrator alleen bedoeld is voor het stimuleren van je clit. Mocht je opzoek zijn naar anale of vaginale stimulatie raden we je aan andere sexspeeltjes te kopen.

De clitorisvibrator is te verkrijgen in verschillende maten, kleuren, vormen en met verschillende functies. De meeste vibrators zijn dusdanig gevormd dat ze perfect in je hand liggen. Verder voelt de vorm goed aan op de plek waarvoor die bedoeld is namelijk de clitoris.

Vaak zie je dat dit type vibrator klein van stuk is. Zeker als je dit vergelijkt met Tarzan vibrators waarbij je clitoraal en vaginaal tegelijkertijd kunt stimuleren.  Dit sexspeeltje die wordt gebruikt zelfverwennerij maar ook in combinatie met een partner.

Clitvibrator kopen: stimuleren van clitoris

Welke clitvibrator moet ik kiezen?

Elke vrouw is verschillend, dat betekent dat elke vrouw haar eigen voorkeur. Dat is de reden waarom er veel verschillende soorten clitvibrators te verkrijgen zijn.

Zoek jij een vibrator met een constante trilling, of vind jij het prettiger dat de intensiteit van de trillingen op en afneemt. Beide bewegingen kunnen heel intens aanvoelen. Mocht je kiezen voor de golfbeweging dan kan het lijken dat er aan je clitoris wordt gezogen. Veel gehoorde ervaring is dat de pulserende luchtdrukgolven een intense, hevige en meerdere orgasmes met zich meebrengt.

Veel clitvibrators hebben verschillende vibratiestanden. Je hebt hierdoor invloed op het aantal trillingen. Kies jij voor meer trilling of minder trilling? Het is geheel naar wens in te vullen.

Mocht je lekker met je zelf willen spelen onder de douche dan is het belangrijk op een 100% waterdichtproduct te kiezen. Om de vibrerende beweging voor elkaar te krijgen zit er in een vibrator standaard een batterij. Logischerwijs moet de batterij niet in contact komen met water.

Verschillende soorten clit vibratoren

Clit vibratoren zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Denk hierbij aan ABS, PVC, staal of siliconen. Ook zijn er verschillende vormen te verkrijgen. In tegenstelling tot tarzan vibrators of andere soorten vibratoren heeft dit soort geen echte penislook. De clitorisvibrator is ergonomisch gevormd voor een optimale stimulans.

Zoek jij een vibrator waarbij je met je zelf gaat spelen? Dan is de clitorisvibrator een uitstekende keuze. Voor beginners is deze vibrator erg aan te bevelen. Zo kun je langzaamaan experimenteren wat je prettig vindt. Mocht je vervolgens je grenzen willen verleggen dan is vibrator uit onze tarzan-collectie misschien wat voor jou.

Ben je niet alleen? De clitvibrator is goed te gebruiken wanneer je aan het vrijen bent met je partner. Veel vrouwen komen niet klaar door penetratie. De combinatie van penetreren en het stimuleren van de clitoris blijkt een goede oplossing. Hierdoor is het mogelijk om samen tot een ultiem hoogtepunt te komen.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een vibrator voor clitoraal gebruik? Clitvibrators zijn bedoeld om de clitoris te stimuleren. EasyJoy heeft een groot assortiment aan vibrators. Zoek je een tarzan-vibrator, vibrerende eitjes of een clitvibrator?

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?