Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Dildo kopen: nep penis met zuignap of zuigvoet

Ben je als man, vrouw op koppel opzoek naar een dildo? Er zijn verschillende dildo’s voor verschillende doeleinden te verkrijgen. Zo zijn er dildo’s met zuigvoet of anders gezegd een zuignap op de markt. Deze toys worden veel gebruikt door vrouwen en mannen die met hunzelf willen spelen en het gevoel van penetreren willen ervaren.

Dildo met zuignap: waar kan ik die voor gebruiken?

Een dildo zonder zuignap moet door jezelf of door je partner worden ingebracht. Bij het gebruik van een dildo met zuigvoet is dit niet het geval. Je kunt de zuignap op een glad en vlak ondergrond bevestigen, vervolgens kun je gepenetreerd worden door je lichaam in beweging te brengen.

Veelgebruikte plekken om de zuignap op te bevestigen zijn, vensterbanken, spiegels, badkamervloeren maar ook slaapkamerdeuren en randen van stoelen en bedden.

Voordeel van dildo’s met zuignap is dat je verschillende standen kunt experimenteren. Ga je voor doggy-style of kies je het amazonestandje? Naast het uitproberen van verschillende standjes heeft een dildo met zuignap als voordeel dat jij je handen vrij hebt. Hierdoor kun je ervoor kiezen om gevoelige plekken van jou of jouw partner nog meer te stimuleren.

Mocht je het af en toe prettig vinden om de dildo los te gebruiken, dat kan. De zuigvoet kan als handvat fungeren en is dus multifunctioneel inzetbaar.

Dildo kopen: nep penis met zuignap of zuigvoet

Welke verschillende dildo’s zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende dildo’s met zuignap te verkrijgen. Tal van verschillende afmetingen, vormen en kleuren zorgen ervoor dat iedere wens ingevuld kan worden.

Er zijn dildo’s te verkrijgen die bijna niet van een echte penis te onderscheiden zijn. Dezelfde vorm, nagebootste aders en een balzak zijn duidelijke kenmerken van realistisch uitziende dildo’s.

Verder zijn er dildo’s met zuigvoet met verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een dildo’s met beweegbare voorhuid. De bewegende voorhuid maakt het aftrekken van een dildo mogelijk.

Ook zijn er opblaasbare dildo’s te verkrijgen. Het prettige hieraan is dat je de dikte en dus de intensiteit zelf kunt bepalen. Een hogere intensiteit is er ook bij een dildo met een lichte kromming, een licht gekromde dildo met zuigvoet kan de G-spot van een vrouw aanspreken.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Bent u als man, vrouw of koppel opzoek naar een dildo met zuignap? EasyJoy heeft een groot assortiment seks toys voor hem en haar. Dildo’s is een erg populair seks product en te verkrijgen in verschillende soorten. EasyJoy biedt een ruim dildo assortiment voor hem en haar.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?