Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Ik kan geen erectie of een stijve krijgen: wat nu?

Herken je het probleem dat je geen erectie of geen stijve kunt krijgen? Veel mannen praten er niet over, maar er is een groot deel die met dit probleem kampt. Het niet krijgen van een erectie of het niet krijgen van een stijve, is geen gespreksonderwerp omdat een groot deel van de mannen zich hiervoor schaamt.

Oorzaken geen stijve kunnen krijgen

Er zijn verschillende oorzaken waarom mannen geen erectie of geen stijve krijgen. Het kan een fysiek probleem zijn, maar het kan ook komen door mentale en psychische problemen. Hieronder een paar voorbeelden:

Ouderdom

Helaas hoort het bij ouder worden. Het aantal mannen dat geen erectie of een stijve kan krijgen, is bij mannen boven de 50 jaar procentueel gezien hoger dan bij mannen onder de 50 jaar.

Faalangst

Ook faalangst is een veelvoorkomend probleem. Stel dat het een keer niet gelukt is om een stijve te krijgen, dan ben je bij de volgende keer wellicht angstig voor het feit dat het weer niet lukt. Je bent dan te veel bezig met het feit dat je het graag wilt. Ook hoor je vaak dat mannen gaan denken voor hun partner, denk aan: “dit is vast heel vervelend” of “misschien denkt mijn partner wel dat ik niet meer opgewonden van degene wordt.”

Alcohol en drugs

Alcohol en drugs hebben een verdovende werking op het lichaam. Het gebruik van alcohol en drugs in combinatie met kan verschillende problemen met zich meebrengen. Het niet krijgen van een erectie of een stijve is er daar één van.

Zie ook: Impotentieproblemen of erectieproblemen

Hoe krijg ik weer een stijve?

Allereerst is het goed om te weten dat het normaal is dat je niet altijd een erectie kunt krijgen. Heel plat gezegd lukt het de ene keer beter dan de andere keer. Veroordeel je zelf niet en voel je vooral niet schuldig in deze. Hieronder vind je een aantal tips bij erectieproblemen:

Wees lichamelijk fit

Je moet hierbij denken aan de gebruikelijke dingen: stop met roken, drink minder alcohol, eet gezond en blijf in beweging!

Heb seks wanneer je er zin in hebt

Een erectie krijgen is een stuk makkelijk wanneer je echt zin hebt in seks. Als dit niet het geval is, zal het krijgen van stijve penis een stuk moeilijker verlopen! De tip is dus: vrij alleen wanneer je er echt zin in hebt.

Blijf in contact met je partner

Bespreek je erectieprobleem. Op het moment dat je hierover blijft communiceren, verminder je de druk voor jezelf.

Prikkel je fantasie

Erotische films of erotische foto’s prikkelen jouw fantasie. Het kan helpen bij het krijgen van een erectie.

Stop niet direct

Stop niet direct wanneer het niet lukt. Door bij elkaar te blijven en elkaar aan te raken kan het zijn dat de erectie terugkomt.

Stimuleren en fantaseren

Fantaseer erop los, of raak je penis aan. Dit zorgt voor stimulatie richting je penis. Is dit niet voldoende? Zorg dan voor extra stimulans, dit kan bijvoorbeeld door gebruik van seksspeeltjes en sekstoys.

Sextoys voor mannen

Ben je opzoek naar een sexspeeltje voor mannen? Er zijn tal van sexspeeltjes voor mannen te verkrijgen! Ben je opzoek naar een groot assortiment sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Zie ook: Cockring kopen: erectieprobleem verhelpen bij mannen

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen: