Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

G-spot vibrator kopen: stimuleren van G-spot

Wil jij graag je G-spot stimuleren? Dit geheime en intense plekje is ontdekt door Dr. Ernst Gräfenberg. Je vindt de G-spot op zo’n 3 tot 5 cm in de schacht van de vagina. Zodra jij je vingers vaginaal inbrengt voelt het sponsig en geribbeld aan. Mocht je opgewonden zijn zwelt de G-spot iets op, ook hier herken je het magische plekje aan.

Er zijn veel vrouwen die door penetratie niet klaar komen. Voor velen is dit een grote wens en dan ook een teleurstelling als dit niet lukt. Wanneer het niet lukt de G-spot te vinden, kan je dit proberen met een speciaal ontwikkelde G-spot vibrator.

Het gebruik van de G-spot vibrator kan ervoor zorgen dat deze wens in vervulling gaat. De vibrator heeft een licht gebogen kop waardoor de G-spot bereikt kan worden. Door de trilling zal het intense plekje gemasseerd worden waardoor vaginaal klaarkomen ineens tot de mogelijkheden behoort.

G-spot stimuleren

Wil jij graag de G-spot stimuleren? De G-spot vibrator is geschikt sexspeeltje voor het stimuleren van je G-spot. Een G-spot orgasme voelt veel intenser aan dan een clitoraal orgasme. Het duurt iets langer maar het gevoel komt veel dieper binnen.

Een G-spot vibrator is licht gebogen aan de bovenkant. Zodra je deze vaginaal inbrengt zal de G-spot mede door vibratie direct worden gestimuleerd. Het aanspreken van de G-spot lukt vaak niet door seks te hebben met je partner of door een ‘normale vibrator’ te gebruiken. Slechts een kleine groep dames weet een G-spot hoogtepunt te creëren zonder het gebruik van een G-spot vibrator.

G-spot vibrator kopen: stimuleren van G-spot

Hoe breng ik een G-spot vibrator binnen?

Warm jezelf goed op. Of laat je goed opwarmen door je partner. Met je vingers kun je de G-spot alvast warm laten draaien. Door je vingers vaginaal in te brengen en de “kom hier” beweging te maken zou je het magische plekje moeten kunnen voelen. Zodra je merkt dat iets begint op te zwellen pak je de vibrator erbij.

Deze smeer je (zoals bij elke vibrator) goed in met glijmiddel. In dit geval is glijmiddel op siliconenbasis aan te raden. Breng de vibrator in de vagina met de gebogen kop richting je navel. Beweeg de vibrator lichtjes heen en weer maar laat de vibrator zijn vibrerende werk doen.

Welke G-spot vibrator moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten G-spot vibrators te krijgen. Denk aan verschillende materialen, kleuren en functies.  Kies je voor een glazen, siliconen of plastic variant? Kies je rood, geel, groen of roze? Of kies je toch liever een andere kleur?

Naast kleur en materiaal kun je nog kiezen uit vibrators met verschillende functies. Zo zijn er vibrators te verkrijgen die ook je anus en en/of clitoris kan stimuleren. Het inzetten van een G-spot vibrator met meervoudige stimulatie kan leiden tot een sneller en intenser orgasme.

Er zijn ook vibrators met verschillende bewegingen. Denk maar eens aan vibrators met een roterende kop zoals deze ook bij een aantal Tarzan-vibrators aanwezig is.

Naast verschillende beweging zijn er ook vele verschillende vormen te verkrijgen.

De licht gebogen kop is het belangrijkste onderdeel van een G-spot vibrator. De lichte buiging maakt G-spot stimulatie mogelijk. Je kunt kiezen uit modellen met ronde en bolle kop. Maar er zijn ook wat puntigere G-spot vibrators te verkrijgen. Daarnaast zijn er modellen die flexibel zijn, maar er zijn ook modellen die wat minder flexibel zijn. Een flexibele kop maakt het vinden van de G-spot wat makkelijker. Daarnaast is de kans op intense verwennerij nog groter.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar vibrator? EasyJoy heeft een hele grote collectie met vibrators. Bent je opzoek naar een Tarzan-vibrator, mini-vibrator of kies je toch voor vibrerende eitjes? EasyJoy heeft voor ieder wat wils. Wil je graag een G-spot orgasme ervaren? Het gebruik van een G-spot vibrator kan je hierbij helpen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?