Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Loveballs kopen: bekkenbodemspieren trainen met vagina balletjes

Ben jij als vrouw opzoek naar loveballs? Love balls worden ook wel vagina balletjes genoemd, deze balletjes kun je in je vagina brengen. De meestal metalen balletjes hebben vaak een doorsnede tussen de twee centimeter en zes centimeter. De balletjes worden gebruikt tijdens voorspel maar zijn oorspronkelijk bedoeld voor het trainen van de bekkenbodemspieren.

Het trainen van de bekkenbodemspieren is zinvol als je net een zwangerschap achter de rug hebt. Voor vrouwen op leeftijd (die hun blaas niet helemaal onder controle hebben) bieden de balletjes ook een uitkomst.

De balletjes om de vagina te trainen worden verschillend genoemd, namelijk:

 • Ben Wa ballen
 • Geisha ballen
 • Vagina ballen
 • Loveballs

Love balls of vagina balletjes kopen

Loveballs: waarvoor gebruiken?

Loveballs hebben meerdere doeleinden. Ze kunnen worden gebruikt tijdens het voorspel, de balletjes stimuleren je vagina voor extra opwinding. Mocht je de vagina balletjes willen gebruiken voor extra stimulans, dan sluiten vibrerende modellen misschien aan bij je wensen. Mocht je na een intens voorspel willen penetreren dan is dat geen enkel probleem. De balletjes kunnen blijven zitten. Mocht de penis de balletjes aanraken vormt dit geen enkel probleem. Sterker: het stimuleert beide.

Zet je de loveballs in voor het trainen van je bekkenbodemspieren? Zodra je de balletjes hebt ingebracht, moet je de bekkenbodemspieren bij elkaar knijpen om de balletjes in beweging te brengen.

Door het regelmatig aanspannen je bekkenbodemspieren worden deze vanzelf sterker. Het trainen van deze spieren heeft meerdere voordelen. Je vagina wordt strakker, waardoor je partner meer genot kan verwachten bij penetratie. Naast dat het bijdraagt aan extra genot heeft het ook een aantal praktische voordelen.

Een vrouw kan veel profijt hebben van goed getrainde bodembekspieren. Het trainen van deze spieren maakt het direct elastischer. Dit kan bij een bevalling erg goed van pas komen!

Ook na de bevalling biedt het nog zijn voordelen. Na de geboorte van een kind zijn er veel vrouwen die hun blaas niet onder controle hebben. Vaak gaat dit gepaard met vochtverlies. Goed getrainde bekkenbodemspieren helpen je om je plas op te houden.

Loveballs: welke verschillende soorten zijn er?

Verschillende doelen, verschillende producten. Zo logisch als dat klinkt, zo logisch is het ook. Er zijn verschillende soorten loveballs te verkrijgen, denk aan:

 • Kegelballen
 • Ben Wa ballen
 • Magnetische ballen
 • Vibrerende bal

Kegelballen worden veel gebruikt voor het trainingen van de bekkenbodem spieren. De ballen zijn aan te passen in gewicht, waardoor je jouw trainingsintensiteit kunt verhogen en verlagen (indien nodig).

De typische Ben Wa ballen worden ook gebruikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Echter, worden deze ook gebruikt voor extra genot. Vaak zijn Ben Wa balletjes gemaakt van glas of staal. Door het aanspannen van de spieren komen de balletjes in beweging. Door beweging kunnen de kleine balletjes licht vibreren voor extra stimulans.

Mocht het de eerste keer zijn dat je de balletjes gebruikt. Dan is het slim om voor de magnetische ballen te kiezen. Wil jij wennen aan het gevoel? En kijken of het iets voor je iets? Magnetische ballen trekken automatisch naar elkaar toe. Dat betekent dat je als vrouw minder je best hoeft te doen om de balletjes op de plaats te houden. Je traint je spieren dus wel, alleen iets lichter. Het kiezen van magnetische loveballs zijn ideaal voor beginners.

Als laatste zijn er nog balletjes die vibrerend. Deze ballen worden het vaker gebruikt voor extra genot dan voor het trainen van de spieren. Veel modellen hebben een afstandsbediening voor het aan en uit zetten van de vibrerende functie. Het kan erg opwindend werken als de afstandsbieding aan de partner wordt gegeven. Durf jij je controle licht te verliezen?

Love balls of vagina balletjes kopen

Voordelen van bestellen via EasyJoy

 • Vlotte levering
 • Discrete levering
 • Uitstekende service

Ben jij als vrouw of als koppel opzoek naar loveballs? Loveballs kunnen worden ingezet om de bekkenbodemspieren te trainen, maar worden ook gebruikt voor extra genot? EasyJoy heeft een groot assortiment met sexspeeltjes voor haar. Zoek jij loveballs met vibrerende functie of kies je voor de magnetische versie? Ben Wa ballen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: