Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Meer zin in seks: lust opwekkende middelen voor vrouwen

Lustopwekkende middelen zijn platgezegd artikelen die bedoeld zijn om zin in seks te verhogen. Ben jij een vrouw en wil je graag meer seks maar heb je niet altijd evenveel zin? Het gebruik van producten als bijvoorbeeld de Spaanse Vlieg zorgt voor een verhoogde opwinding.

Lustopwekkers voor vrouwen zijn logischerwijs bedoeld voor vrouwen. Alleen kan het zijn dat je mannelijke partner hier ook van profiteert. Zodra de clitoris van de vrouw gevoeliger wordt kan dit voor de man fijn aanvoelen tijdens seks.

Waarom lustopwekkers gebruiken?

Met lust opwekkers verhoog je het libido en opwinding. Heb jij weinig zin in seks en wil je dit graag omkeren? Het gebruik van lust opwekkers draagt bij aan meer seksenergie. In deze categorie producten zit er een onderscheid tussen mannen en vrouwen producten. Moet gezegd dat de producten qua samenstelling veel op elkaar lijken. Zowel mannelijke lust opwekkers als vrouwelijke lust opwekkers zijn te verkrijgen in druppels, crèmes, gels en pillen.

Voor haar: welke lust opwekkers moet ik gebruiken?

Een bekend en eeuwenoud product is de Spaanse vlieg.  Vroeger zat er in dit product het stofje cantharidine. Deze stof zorgde ervoor dat de urinebuis irriteerde. Door deze irritatie stroomde er meer bloed richting de geslachtsdelen, wat uiteindelijk voor meer opwinding zorgde. Echter bracht dit product de nodige risico’s met zich mee.  Zodoende is deze stof ingewisseld voor het guarane-extract. Guarane staat bekend om zijn lustopwekkende werking, daarnaast bevat het o.a. vitamine B12 en wortelextract. De Spaanse Vlieg is een populair product die bij inname vaak in het drinken wordt gemengd.

Naast stimulerende druppels zijn er ook sprays en gels met stimulerende werking. Deze producten breng je aan rondom je vagina. Gels hebben vaak een verkoelend of verwarmend effect waardoor er meer bloed richting de schaamstreek wordt gepompt. Aanraking bij masturbatie of aanraking bij penetratie zorgt voor een intenser gevoel.  Spray heeft vrijwel dezelfde werking en uitwerking als gel, echter is spray iets geposeerder aan te brengen. Gebruik jij voor het eerst stimulerende producten? Dan is spray een ideaal product om het eens te proberen.

Heb jij een lager libido dan je partner? Of heb jij een lager libido dan gewenst? Er zijn tal van redenen te bedenken waardoor dit zou kunnen komen. Denk aan zwangerschap, hormoonverandering maar ook alcoholgebruik kan hier invloed op hebben. Het gebruik van libido pillen zorgt ervoor dat je libido omhoog wordt geschroefd waardoor je weer meer zin krijgt in seks.

Meer zin in seks: lust opwekkende middelen voor vrouwen

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een lustopwekkende middelen voor vrouwen? EasyJoy heeft een groot assortiment met erotische producten. Van seksspeeltjes tot lingerie en van SM-artikelen naar lustopwekkers. Heb jij als vrouw weinig zin in seks, of wil je graag je libido verhogen? Lust opwekkers voor vrouwen dragen hier sterk aan mij. In onze webshop vind je verschillende producten die het libido van de vrouw kunnen verhogen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: