Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Mini vibrator kopen: intieme plekjes stimuleren 

Ben je opzoek naar een vibrator? En heeft een kleine vibrator je voorkeur? EasyJoy heeft een groot assortiment aan mini vibrators. Mini-vibrators zijn doorgaans niet groter dan 12-centimeter. Ze zijn klein en compact. De vibrator kan de clitoris stimuleren maar kan ook worden ingezet voor penetratie. Voordeel van het kleine formaat is dat de vibrator door het kleine formaat bij alle intieme plekken kan komen.

Wanneer gebruik ik een mini-vibrator?

Door alleen penetratie krijgen veel vrouwen geen orgasme. Daarom zijn veel vrouwen opzoek naar iets extra, een toevoeging die de vrouw wel tot een hoogtepunt kan brengen. Een mini vibrator is een sexspeeltje die zich hier goed voor loont. Het zit niet in de weg en is makkelijk vast te houden.

Een mini-vibrator valt haast niet op. Het is wat dat betreft makkelijk mee te nemen. Ga je op reis, naar je werk of heb je een spannend feestje? Maar vind je het gênant of heb je liever niet dat mensen weten dat jij een dildo mee hebt? Een mini dildo valt haast niet op en is makkelijk op te bergen, is beschikbaar in verschillende uiterlijke vromen en gemakkelijk mee te nemen. Zo weet niemand van jouw spannende gedachten en avontuurtjes.

Welke mini-vibrator moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten mini-vibrators te verkrijgen. Denk aan verschillende vormen, functionaliteiten en looks. De vraag is, wat zoek jij en welke vibrator past daarbij?

Mocht je de anus willen stimuleren dan is het niet aan te raden om een minivibrator te gebruiken. Vanwege het kleine formaat kan deze zo naar binnen schieten. Iets wat niet de bedoeling is. Ben je toch opzoek naar speeltjes voor anaalgebruik? Er zijn vibrators die wel voor anaal gebruik geschikt zijn.

Wil je geheel discreet gebruik maken van een vibrator? Dan is een lipstick vibrator iets voor jou. De lipstick vibrator lijkt heel veel op een lipstick waardoor niemand zal doorhebben dat jij een vibrator bij je hebt.

mini vibrator of lipstick vibrator

Een veel voorkomende variant is een vibrerend ei. Deze kun je vaginaal inbrengen. Er zijn modellen met afstandsbediening en zonder afstandsbediening. Met afstandsbediening kan erg opwindend zijn, zeker als je iemand anders de macht geeft over het bedienen van je mini-vibrator.

Zoek je iets wat makkelijk in te brengen is? Een bullet vibrator is door zijn langwerpige uiterlijk makkelijk in te brengen. Deze vibrator variant wordt ook gebruikt tijdens een lichte massage. Zoek je een ander soort vibrator die wordt ingezet voor massage, kies dan voor de mini-wandvibrator.

Tot slot zijn er nog vinger vibrators. Dat zijn vibrators die je over je vinger kan schuiven. Deze is heel geschikt voor het stimuleren van je clitoris en wordt vaak gebruikt bij masturbatie. Dit overtreft elk handwerk en voelt heel intens aan.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een dildo die bij je past? EasyJoy heeft een grote collectie met dildo’s en aanverwante producten. Ben je opzoek naar een kleine dildo om intieme plekjes te stimuleren? De collectie van EasyJoy is dusdanig uitgebreid dat je niet verder hoeft te zoeken. Zoek je vibrerende eitjes, vinger vibrators of kies je toch voor de discrete lipstick vibrator?