Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Moeite om opgewonden te raken tijdens seks

Zowel mannen als vrouwen hebben wel eens moeite om opgewonden te raken! Herken jij dat je moeite hebt om opgewonden te raken? Er zijn verschillende oorzaken te bedenken waarom je niet opgewonden weet te raken. Je kunt simpelweg geen zin hebben in seks, of je bent te moe om opgewonden te zijn. Het kan zijn dat je er de tijd niet voor neemt of dat je met je gedachten ergens anders zit. Ook het gebruik van drugs en alcohol kan een negatieve invloed hebben! Of de aanrakingen aan je geslachtsdelen voelen niet prettig!

Onzeker

Veel mannen en vrouwen voelen zich onzeker over het feit dat ze niet opgewonden weten te raken. Men praat er niet over omdat ze denken dat het gek is, of omdat ze denken dat er iets aan hen mankeert. In veel gevallen is dit niet het geval. Sterker, het gebeurt bijna nooit dat er iets lichamelijk iets mis is.

Voor zowel mannen als vrouwen is het dagelijkse kost dat men niet opgewonden weet te raken. Heel plat gezegd gebeurt dat zo nu en dan.

Opgewonden raken als vrouw

Vrouwen doen er doorgaans langer over om opgewonden te raken dan mannen! Bij een vrouw stroomt er bloed naar de vagina zodra ze aan seks denkt, of zodra ze heel lekker wordt aangeraakt. De clitoris en schaamlippen zwellen dan iets op. De vagina wordt vochtig, in eerste instantie alleen de binnenkant, maar in een later stadium ook de buitenkant. Als vrouwen opgewonden zijn dan wordt de vagina dieper en wijder. Het meest vochtige moment voor de vrouw vindt plaats, rondom het moment dat ze klaarkomen (voor, tijdens, na).

Zie ook: Orgasme stoornis: kun je niet klaarkomen?

Moeite om opgewonden te raken tijdens seks

Opgewonden raken als man

Een opgewonden man is makkelijk te herkennen. De penis staat stijf en fier naar voren! De penis raakt stijf op het moment dat de zwellichamen in de penis vol lopen met bloed. Dit gebeurt wanneer de man lekker en subtiel wordt aangeraakt of wanneer de man denkt aan seks.

Zodra mannen lekker aangeraakt worden, of zodra een man aan seks denkt dan stroomt er bloed naar de penis. De zwellichamen in je penis lopen vol met bloed. Dit zorgt ervoor dat je penis stijf gaat staan.

Tips om opgewonden te raken

Voor zowel mannen als vrouwen zijn veel tips hetzelfde. Wil je tips als het gaat om opgewonden te raken? Hieronder vind je er een paar:

  • Geen alcohol en drugs
  • Niet te veel nadenken
  • Geef aan wat je lekker vindt, of wat je juist niet lekker vindt
  • Blijven proberen
  • Fantaseer over spannende dingen
  • Maak gebruik van leuke en spannende sextoys

Zie ook: Moeilijk of niet klaar kunnen komen

Gebruik van sextoys

Er zijn tal van leuke sexspeeltjes voor mannen en vrouwen. Sommige sextoys dragen bij aan het aan opgewonden raken. Sterker, in sommige gevallen kan de gedachte aan een sextoy al werken. De fantasie slaat in deze vaak aan, wat bedraagt aan het opgewonden worden.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen: