Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Nadelen van sexspeeltjes

Sexspeeltjes worden veel gebruikt en hebben veel voordelen. Denk aan meer intimiteit, meer stimulans, extra spanning of sneller een orgasme. Echter heeft hebben sexspeeltjes ook nadelen. In dit artikel schrijven we over de nadelen van sexspeeltjes.

Materiaal van sexspeeltjes

Fabrikanten van vibrators, dildo’s en andere sexspeeltjes hebben weinig te maken met regels. Dat betekent dat ze bij het produceren van sextoys aan weinig regelgeving hoeven te voldoen. Zo hoeven ze zich niet druk te maken over de materialen waar ze de erotische speeltjes van maken, simpelweg omdat ze het niet hoeven aan te geven. Dit houdt in dat zodra bepaalde speeltjes schadelijke stoffen bevatten, ze dit niet hoeven te vertellen. Eigenlijk mogen ze zwijgen of van alles beweren, zij het dat ze niet mogen beweren dat de producten een genezende werking hebben.

Een voorbeeld van een gebruikte schadelijke stof is ftalaten. Wij gaan er even kort op in! Ftalaten zijn chemische stoffen die aan kunststof worden toegevoegd. Deze worden veelal toegevoegd om bijvoorbeeld PVC soepel te maken. Uit onderzoek is gebleken dat ftalaten gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Veel mensen krijgen zodra ze in contact komen een allergische of chemische reacties. Ook worden er mogelijke ziektes en afwijkingen genoemd zodra men veelvoudig in contact komt met deze stof.

Nadelen van seksspeeltjes

Aanschaf van seksspeeltjes

Zodra u van plan bent om een seksspeeltje aan te schaffen is het belangrijk om een goed en betrouwbaar product te kopen. De uitspraak goedkoop is duurkoop is hier prima van toepassing. Het is daarom aan te raden om producten te kopen van een betrouwbaar merk. Hieronder vindt u suggesties van materialen die geen ftalaten bevallen.

Siliconen

Sexspeeltjes gemaakt van siliconen zijn erg populair. Dit komt mede omdat het de lichaamstemperatuur aanneemt. Daarnaast geeft het trillingen en bevingen goed door. Silicoon is makkelijk en goed schoon te maken (bestand tegen 600 graden) waardoor infecties buiten de deur gehouden kunnen worden.

ABS

ABS is in tegenstelling tot siliconen erg hard. Het product geleidt goed trillingen door en is makkelijk schoon te maken. Hard plastic zoals ABS gaat lang mee en is daarom een duurzaam product. Belangrijk is wel om te investeren in een goed product. Goedkope en kwalitatief minder goede ABS-seksspeeltjes kunnen vervelende naden bevatten.

Glas en metaal

Glas en metaal zijn harde en niet poreuze producten. Voordelen van deze materialen is dat het makkelijk te reinigen is, en de temperatuur van de sekspeeltjes makkelijk te reguleren is. Verder glijdt het product makkelijk en is het veilig te gebruiken met allerlei soorten glijmiddelen. Nadeel van deze materialen is dat het niet kan vibreren of trillen, hierdoor zult u minder stimulans ervaren.

TPR/TPE

Dit materiaal wordt steeds populairder en is een hypoallergeen. Het materiaal is ftalaat vrij en is te vergelijken met silicone. Het geleidt makkelijk trillingen en gaat lang mee. Het duurzame materiaal is veilig voor mensen met een latex-allergie en dient na gebruikt zeer goed schoon gemaakt te worden. Goede schoonmaak van het poreuze product is van cruciaal belang. Het is zelfs aan te raden om bij gebruik een condoom te hanteren.

Juiste merken

Om zeker te zijn van je zaak is het aan te raden om producten te kopen van betrouwbare fabrikanten en leveranciers. Wij werken enkel met betrouwbare merken. Hierdoor kunt u weer zorgeloos genieten van de voordelen, in plaats van u druk te maken over de nadelen van seksspeeltjes.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde artikelen

Heb je deze producten ook al bekeken?