Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px
orgasme stoornis

Inhoud

Orgasme stoornis: kun je niet klaarkomen?

Heb je te maken met een orgasme stoornis? Of vermoed je dat je last hebt van een orgasme stoornis? Een orgasme stoornis is een stoornis van het orgasme. Deze komt voor bij mannen en vrouwen. Het houdt in dat je na seksuele opwinding niet tot het absolute hoogtepunt kunt komen. Het kan zijn dat je nog nooit tot een orgasme bent gekomen, maar het is mogelijk dat het in een later of eerder stadium is ontstaan.

Verschil tussen mannen en vrouwen

Het is goed om te weten dat er een verschil zit tussen mannen en vrouwen. Mannen komen doorgaans makkelijker klaar dan vrouwen. Het merendeel van de vrouw is nog nooit klaargekomen door penetratie. Vaak behalen zij het hoogtepunt wanneer de clitoris gestimuleerd wordt. Het gebruik van vingers, tong of seksspeeltjes zoals de mini-vibrator worden veel ingezet om een vrouw klaar te laten komen.

Hoe komt het dat ik niet klaarkom?

Hoe ontstaat een orgasme stoornis? Hoe komt het dat je niet klaarkomt? Zowel mannen als vrouwen hebben te maken met het feit dat ze niet klaar kunnen komen. Maar hoe komt dat eigenlijk? Wat is de oorzaak daarvan? We noemen er een paar op.

Gedachten ergens anders

Het kan zijn dat je met je gedachten heel ergens anders bent. Hierdoor voel je minder intimiteit waardoor de kans op klaarkomen sterk vermindert.

Verdovende middelen

Het is lastig om klaar te komen op het moment dat je verdovende middelen tot je hebt genomen. Denk aan alcohol en drugs.

Te graag willen

Je wilt te graag klaarkomen. Je bent daar ontzettend mee bezig. Je denkt tijdens het moment eigenlijk maar aan één ding, namelijk: klaarkomen. Dit werkt echter averechts, het werkt beter om te ontspannen en te genieten van het moment.

Verkeerde aanraking

Het is belangrijk dat je op de goede manier gestimuleerd wordt. Verkeerde aanrakingen kan bijvoorbeeld pijn doen, of het doet niks met je. In dat geval is het moment weg en stel je het moment van klaarkomen uit. Het is goed om te ontdekken wat je echt prettig vindt, bespreek dit ook met je bedpartner. Het gebruik van sextoys is in deze zeer aan te raden, je wordt gestimuleerd op een manier zoals jezelf of je partner het niet kan.

Twijfel en angst

Het kan zijn dat je twijfelt over jezelf. Vind jij jezelf wel aantrekkelijk? Ben je bang dat je bedpartner jou niet aantrekkelijk vindt? Vind je het vervelend dat je rare gezichten trekt? Of probeer je rare geluiden voor je te houden? Op het moment dat je bezig bent met deze zaken ligt de focus op iets negatiefs. Het is belangrijk om te ontspannen en bewust te genieten.

Partner

Het kan zijn dat je niet klaarkomt door je partner. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom dit zo is. Wellicht vertrouw jij je bedpartner niet? Misschien voel jij je schuldig. Maar het kan ook zijn dat je een negatieve ervaring hebt overgehouden aan de vorige keer dat je seks hebt gehad met deze partner.

Hoe krijg je een orgasme?

Orgasme stoornis: wat moet ik doen?

Heb je te maken met een orgasme stoornis? Kom je niet klaar? Of kom je nauwelijks klaar? En ben je benieuwd hoe je ervoor zorgt dat je wel klaarkomt? Of in ieder geval vaker? We noteren enkele tips.

Geef niet te snel op

Ga gewoon door. Heb je het gevoel dat je het hoogtepunt bijna bereikt had? Maar loopt dat gevoel nu iets weg? Geef dan niet op. In veel gevallen komt het kort daarna.

Gewoon genieten

Geniet er gewoon van. Neem er de tijd voor! Intimiteit kan heerlijk zijn, dat staat nog los van het absolute hoogtepunt. Richt je op het fijne wat je hebt en neem daar de tijd voor.

Probeer eens iets anders

Wissel van standje. Probeer een andere techniek! Gebruik speeltjes. Als hetgeen wat je doet niet werkt is het aan te raden om iets anders te proberen.

Verwachtingen

Heb reële verwachtingen. Wil je graag tegelijk klaarkomen? Dan is dat geen reële verwachting. In veel gevallen lukt dat simpelweg niet. Als vrouw klaarkomen door penetratie? Ook dat is geen reële verwachting. Door de juiste verwachtingen te hebben raak je minder snel teleurgesteld.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?