Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Penis masseren: hoe geef ik een penis massage?

Wil jij graag dat je man hard klaarkomt? Een orgasme waar je u tegen zegt en één waar hij nog lang aan zal terugdenken? Geef hem eens een sensuele lingam massage.

Ontspanning bij penismassage

Zorg ervoor dat je partner zich volledig ontspant. Zorg voor een goede uitgangspositie, leg bijvoorbeeld een kussen onder zijn hoofd. En organiseer aangename en ontspannen sfeer. Dit kun je creëren door rustige muziek te laten afspelen. Maar ook het aansteken van bijvoorbeeld kaarsjes draagt hieraan bij.

Vraag vervolgens aan je partner om zijn benen te spreiden. Je kunt hier tussen gaan liggen, daarnaast heb je ervoor gezorgd dat zijn ballen en penis volledig vrij liggen.

Glijmiddel gebruiken bij penismassage

Gebruik glijmiddel bij een stevige penismassage. Je zou zeggen, bij een massage hoort massageolie. Echter kan dit irriterend zijn voor geslachtsdelen. En aangezien je jouw partner wilt trakteren op een uitgebreide massage, zijn korte handwas pauzes niet gewenst.

Weet je niet welk glijmiddel je moet gebruiken? Kies dan een glijmiddel die gemaakt is op siliconenbasis. Een voordeel van glijmiddel die gemaakt op siliconenbasis is dat deze niet snel verdampt.

Voorspel bij massage

Dat mannen (meestal) sneller opgewonden raken dan vrouwen hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Bij een lingam massage is voorbereiding of anders gezegd het voorspel van groot belang. Begin daarom eerst zijn nek of schouders te masseren. Knedende bewegingen om vervolgens af te strijken naar zijn borstspieren.

Je partner begint langzamerhand in de stemming te komen. Maar voordat je zijn penis masseert, pak je zijn bovenbenen en scheenbenen op een intieme manier aan. Op het moment dat je in de buurt van zijn penis komt begin je zijn liezen uitgebreid te masseren. Liezen zijn erg gevoelig, kneden is hier dus niet nodig. Korte strijkbewegingen geven al voldoende stimulans.

Schaamstreek van een man masseren

Je bent nu bij de liezen aangebroken, dat betekent dat je de schaamstreek bent genaderd. De liezen kun je continue door masseren, aangezien dit een gevoelige plek is zal lichte stimulans altijd gewaardeerd voelen. Je kunt een stap verder gaan, en streel, aai en trek (heel zachtjes) aan zijn ballen. Niet elke man vindt dit even fijn, misschien goed om tussendoor even te vragen of het gewaardeerd wordt. Je kunt ook even zijn perineum stimuleren door licht te strelen tussen zijn balzak en anus.

Penis masseren: hoe geef ik een penis massage?

Masseren van penis

Let goed op, je bent aan het masseren. Dat is iets heel anders dan aftrekken. Aangezien een massage even tijd kost is het belangrijk om er tijd voor te nemen. Ga dus niet te hard van start.

Je kunt verschillende technieken toepassen voor het masseren van de penisschacht.

Hieronder een 6-tal technieken.

  1. Pak de penisschacht goed vast en knijp erin. Ene keer wat harder dan de andere keer. Communiceer goed met je partner en vraag hem wat hij prettig vindt.
  2. Pak met één hand de penisschacht vast, gebruik vervolgens een vinger van je andere hand om kleine rondjes te tekenen over zijn eikel.
  3. Pak met beide handen de penis vast en draai in tegengestelde richting. Vergelijk het met het uitwringen van een natte doek. Wring niet te hard, zorg voor een subtiele en sensuele manier van werken.
  4. Voor deze techniek heb je twee handen nodig, al maak je de beweging met één hand. Pak de penis onderaan vast (dichtbij de bal zak) en laat je hand zacht en subtiel naar boven glijden, zodra je de top hebt bereikt vervolg je deze techniek met de andere hand.
  5. Pak de penis vast bij de basis. Beweeg vervolgens je andere hand omhoog. Vergelijk het met opendraaien van een fles. Bij het bereiken van de eikel mag je iets vaker een draaiende beweging maken.
  6. Hier heb je vooral je duimen voor nodig. Begin bij de balzak en laat de duim langzaam naar boven glijden. Zodra je de eikel hebt gepasseerd, doet je andere duim hetzelfde werk. Continue glijden jouw duimen van de balzak naar de eikel.

Afronden penismassage

Er zijn veel mannen die door een goed uitgevoerde penismassage klaarkomen. Dit is echter niet noodzakelijk voor heerlijk gevoel. Zodra je uit gemasseerd bent kun je met je handen langzaam naar boven strijken richting zijn hart en borstkas. Streel je partner zodat de seksuele energie zich in het hele lichaam bevind.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je voor een heerlijke massage opzoek naar massageolie of glijdmiddel? EasyJoy heeft een flinke collectie met seks accessoires. Mocht je na het masseren nog niet klaar zijn, en opzoek zijn naar speeltjes die man en/of vrouw stimuleren? EasyJoy is jouw partner als het gaat om snelle en discrete levering van erotische producten.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: