Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Penis sleeve kopen: ik wil een penisverlenger

Een penis sleeve is heel platgezegd een penisverlenger. De sleeve lijkt veel op een dildo, echter is deze hol vanbinnen. Mannen kunnen hun penis naar binnen schuiven waardoor de penis verlengt en/of verdikt wordt. Het gebruik van een penissleeve is een stuk voordeliger dan een medische ingreep of het gebruik van medicatie.

Penissleeves zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten.

Wanneer een penis sleeve gebruiken?

Voor mannen met een erectieprobleem kan een penissleeve uitkomst bieden. Zodra je moeite hebt met het stijf houden van je penis. Kun je door het gebruik van de sleeve blijven penetreren. Dat zal wellicht even wennen zijn, maar je partner zal er al snel de voordelen van zien. Daarnaast zijn er sleeves met een licht knellende werking, hierdoor kan het bloed moeilijk uit de penis lopen waardoor deze hard blijft.

Mocht je geen erectieprobleem hebben, maar als man te snel klaarkomen, dan is de penis sleeve erg aan te raden. Het gebruik van de penissleeve zorgt voor minder stimulans. Dat betekent dat je penis minder prikkels krijgt waardoor je langer kunt genieten van je seks. Veel mannen kennen het probleem dat zij snel klaarkomen. Nadelig voor de man, maar ook zeker voor zijn partner.

Het gebruik van de penissleeve is erg effectief. Naast minder stimulans zorgt de penissleeve ervoor dat de ballen op zijn plek blijven. Bij ejaculeren trekken de ballen van een man naar het lichaam toe. Veel sleeves worden bevestigd achter de ballen, dit houdt de ballen op zijn plek waardoor het klaarkomen dus wordt uitgesteld.

Penis sleeve kopen: ik wil een penisverlenger

Extra stimulans door een penissleeve

Een penissleeve kan ook bijdragen aan extra stimulans. Naast een praktische werking draagt het ook bij aan extra genot. Dit gaat veel verder dan alleen het dikker en groter maken van de penis. Zo zijn er penissleeve voor mannen met een stimulerende structuur aan de binnenkant. Ook zijn er modellen te verkrijgen met een trilfunctie. Mocht je van anale verwennerij houden dan is de sleeve met buttplug iets voor jou.

Dat een buttplug niet alleen voor de man interessant is, moge duidelijk zijn. Er zijn sleeves te verkrijgen die de G-spot en clitoris stimuleren. De G-spot stimuleren in combinatie met penetratie wordt door veel vrouwen ervaren als ultieme verwennerij. Mocht dit niet zijn wat je zoekt dan zijn er allerlei modellen met stimulerende texturen als ribbels en noppen.

Verschillende modellen

Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar zijn. Bij het kopen van een sleeve is het belangrijk om na te gaan waarom je het product wilt aanschaffen. Daarnaast is het goed om kritisch te zijn op wat je mooi vindt. De verschillende kleuren, maten, texturen en toepassingen zorgen ervoor dat ieders wens uiterst nauwkeurig ingevuld kan worden.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Heb jij als man een erectiestoornis? Dan is het gebruik van een penissleeve, een cockring of penispomp erg voor de hand liggend. Heb je geen stoornis maar wil je langer penetreren (zonder klaar te komen)? De penissleeve is een erg gewild product bij mannen en vrouwen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: