Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Penispomp: ik wil mijn erectie versterken | EasyJoy

Wil jij graag je erectie creëren of je erectie versterken en ben je hiervoor opzoek naar een penispomp? Wij bieden tal van erectiepompen aan voor een krachtigere en hardere erectie.

Een versterkte of intensere erectie

Wil je graag een sterkere of intensere erectie? De penis heeft een tweetal zwellichamen, deze vullen zich met bloed zodra de penis hard wordt. Sommige mannen (mannen met erectieproblemen) zijn niet of moeilijk in staat om een erectie te krijgen. Een penispomp is een veel gebruikt en praktisch hulpmiddel voor dit probleem.

Naast dat, zijn er mannen die de erectie intenser willen beleven. Ook hiervoor is de penispomp goed in te zetten. Door het extra bloed in je penis zal de uitbarsting (het klaarkomen) intenser en heviger aanvoelen.

Penispomp kopen

Wanneer gebruiken?

De penispomp kun je gebruiken tijdens het masturberen. Wil jij jezelf verwennen maar heb je moeite om een erectie tot stand te brengen? En wil je toch graag klaarkomen?

Dan is het gebruik van de pomp een veelgebruikt middel.

Mocht je geen moeite hebben met het tot stand brengen van een erectie, dan is een penispomp nog steeds aan te raden. Een erectie met behulp van een pomp zal veel intenser aanvoelen.

Mocht je willen vrijen met je partner dan kun je de penispomp voor het penetreren gebruiken. Zodra de erectie tot stand is gekomen is het een optie is om na gebruik van de pomp een penisring om te doen. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat jij en je partner nog langer van elkaar kunnen genieten.

Wat is een penispomp?

Een zogenoemde erectiepomp bestaat uit een cilinder, vacuümbuis, luchtslang en pompje. Veelal zien penispompen er hetzelfde uit. De vorm van het pompje kan nog wel eens verschillen, dit kan een knijpballetje zijn maar het kan ook andere vormen hebben zoals een T-vormig trekhendel.

Hoe werkt een penispomp?

Door onderdruk te creëren zorg je ervoor dat er extra bloed naar je piemel wordt gezogen. Hierdoor nemen de zwellichamen van je penis meer bloed op dan normaal. Met als gevolg dat de erectie (het klaarkomen) een stuk heftiger zal aanvoelen.

Vacuümpomp bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Opzoek naar een penispomp die bij je past? EasyJoy is een specialist in erotische artikelen heeft verschillende erectiepompen in het assortiment die de erectie versterken. Het zuigende effect van de pomp is erg prettig en biedt (mits van toepassing) een praktische oplossing bij erectieproblemen en stoornissen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: