Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px
pijn bij het vrijen

Inhoud

Pijn bij het vrijen

Ervaar jij pijn bij het vrijen? Vrijwel iedereen heeft wel een last van pijn bij het vrijen. Zowel mannen als vrouwen ondervinden wel eens pijnlijke moment op het moment van vrijen. De vraag is alleen, waar komt deze pijn vandaan? En wellicht: wat kun je eraan doen? Wij schrijven erover in dit artikel.

Als man pijn bij het vrijen

Het kan zijn dat je als man pijn hebt aan je penis tijdens het vrijen. In veel gevallen heeft dit een lichamelijke oorzaak. Mocht je pijn ondervinden dan is het raadzaam om een huisarts te raadplegen. Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat je pijn kunt ondervinden:

SOA

Het kan zijn dat je een SOA hebt. Om erachter te komen of dit het geval is, kun je de huisarts raadplegen om een test af te leggen.

Voorhuid

Je voorhuid is te nauw bij een stijve penis.

Huid aan de eikel

Het stukje huid waarmee de voorhuid vast zit aan je eikel noemen we het ‘toompje.’ Zodra deze te kort is kan je eikel niet helemaal uit de voorhuid schuiven. Op het moment dat je dit toch probeert kan dit pijn gaan doen!

Geïrriteerde eikel

Het is mogelijk dat je jouw eikel te veel hebt belast. Te veel aanrakingen in korte tijd kan voor irritatie zorgen.

Blauwe ballen

Je kan pijn ondervinden op het moment dat je te lang een stijve penis hebt. Je hebt dan last van ‘blauw ballen’. Eerder klaarkomen is de juiste oplossing!

Niet vochtig genoeg

Het kan zijn dat de vrouw waarmee je seks hebt niet vochtig genoeg is. Een vrouw wordt vochtig op het moment dat het seksueel opgewonden is. Zorg dat je bedpartner opgewonden genoeg is. Mocht dit niet voldoende zijn dan is het gebruik van glijdmiddel een goed optie.

Pijn bij het vrijen

Als vrouw pijn bij het vrijen

Ook vrouwen ervaren pijn bij het vrijen. Uiteraard heeft dit soms andere oorzaken dan de man, we sommen er een paar voor je op:

Niet vochtig genoeg

Voel je een branderig en schurend gevoel tijdens de seks? Het kan zijn dat je niet vochtig genoeg bent. Ga voor penetratie wanneer je opgewonden genoeg bent, of maak gebruik van glijmiddel.

Niet ontspannen

Sommige vrouwen spannen onbewust hun bekkenbodemspieren aan. Hierdoor wordt de ingang van de vagina nauwer. Probeer te ontspannen tijdens de seks.

Nauwe vagina

Op het moment dat je niet heel opgewonden bent is je vagina dus nauwer en minder diep dan wanneer je heel opgewonden bent.

Baarmoederhals

Het kan zijn dat er tijdens de seks de baarmoederhals aan wordt getikt. Voel jij pijn diep in je vagina? Probeer dan eens een ander standje of zorg dat de penis of vinger niet te diep wordt gestoken.

Schimmelinfectie

Schimmelinfectie zorgt voor pijn, dit zal niet verdwijnen tijdens de seks. Schimmelinfectie zorgt voor jeuk, roodheid en brokkelige afscheiding.

Wondje

Heb je een wondje rondom je vagina? Zorg ervoor dat dit kan genezen! Dus stel het hebben van seks even uit.

Pijn tijdens anale seks

Veel mannen en vrouwen ervaren pijn bij anale seks. Bij het hebben van anale seks is het belangrijk om de kringspier goed te ontspannen. Op het moment dat deze niet ontspannen is kan er in veel gevallen geen vinger, penis of dildo in. Op het moment dat het wel ontspannen is lukt dit wel.

Glijdmiddel

Het gebruik van voldoende glijdmiddel is in veel gevallen al voldoende om de pijn weg te nemen.

Kringspier

Het ontspannen van je kringspier is cruciaal. Op het moment van ontspanning zal je weinig tot geen pijn ondervinden.

Te diep

De pijn kan ook veroorzaakt worden door het feit dat je te diep wordt geneukt.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde artikelen

Heb je deze artikelen al gelezen?