Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Plezier seksspeeltjes

Ben jij benieuwd hoe seksspeeltjes het plezier in seks kan beïnvloeden? Degenen die seksspeeltjes gebruiken zijn vaak erg enthousiast over het extra plezier wat het met zich meebrengt. Maar waar zit hem dat in? Wat maakt het dat seksspeeltjes voor extra plezier zorgen?

Spanning

Allereerst is het zo dat er een soort van taboe heerst rondom het gebruik van seksspeeltjes. Onbegrijpelijk als je nagaat dat er zoveel plezier aan wordt beleefd. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 55% van de vrouwen zich schaamt voor het gebruik van speeltjes. Door de taboe eromheen voelen veel mensen extra spanning op het moment dat ze speeltjes gebruiken. Men wil niet gesnapt worden wanneer er met zichzelf gespeeld wordt. Of men vindt het lastig om gebruik van speeltjes voor te stellen aan hun bedpartner. Die spanning kan beklemmend werken maar het er ook interessanter van worden.

Mocht het bij jou beklemmend werken, dan kunnen we je aanraden om daar mee te stoppen. Vanaf dat moment voegt de spanning in positieve zin iets toe aan jouw seksplezier.

Een andere vorm van spanning kan zijn wanneer je de speeltjes gebruikt in het openbaar. Een mooi voorbeeld daarvan is een vibrerend ei waarbij je iemand anders de vibraties laat reguleren. Of wat te denken van de vibrerende slip? Wil jij niet gesnapt worden en probeer jij het voor je te houden? Of vind je het stiekem wel interessant dat je geheim ontdekt is?

Orgasmes

Zeker geen onbelangrijke. Het gebruik van seksspeeltjes heeft een positieve invloed op het aantal orgasmes. Soms gaat het wat moeilijk om klaar te komen en in sommige gevallen lukt het helemaal niet. Voor veel mensen een teleurstelling aangezien het hoogtepunt bereiken toch zeker iets is om naar uit te kijken. Door seksspeeltjes te gebruiken ben je in staat om plekken te stimuleren waar je normaal niet bij komt, of niet aan toe komt.

Zie ook: Orgasme stoornis: kun je niet klaarkomen?

Plezier in seks door seksspeletjes

Zelfvertrouwen

Het gebruik van speeltjes kan je extra vertrouwen geven. Sommige mannen hebben moeite om een erectie te krijgen, dit kan ervoor zorgen dat ze zich niet comfortabel voelen tijdens seks. Het gebruik van een cockring of anders gezegd een penisring draagt bij aan een stevigere erectie. Maar er zijn veel meer voorbeelden. Zo zijn er bijvoorbeeld penissleeves, heel plat gezegd noemen we dit ook wel een verlengstuk van de penis.

Ben jij bang dat je wat klein geschapen bent en wil jij af van dit nare gevoel? Dan is een penissleeve voor jou wellicht de oplossing. Wil jij als vrouw graag klaarkomen tijdens de seks, voel jij bezwaard dat dit niet lukt? Heb jij het gevoel dat jij je partner te kort doet op het moment dat je niet klaarkomt? Voor vrouwen zijn er veel stimulators op de markt, deze dragen bij aan een spetterend orgasme. Populaire speeltjes hiervoor zijn de clitorispomp maar ook de G-spot vibrator is een veel gekocht speeltje.

Intimiteit

Het gebruik van speeltjes draagt bij aan de intimiteit. Niet alleen wanneer je seks hebt met je partner, maar ook wanneer je aan het masturberen bent. De seksuele handelingen komen vaak dieper binnen. Naast dat kan het gebruik van seksspeeltjes tot de verbeelding spreken. Het kan voldoen aan je stoutste verwachtingen. Vind jij het ontzettend spannend om je te laten verwennen wanneer je vastgeknoopt zit? Dan zijn BSDM-artikelen iets voor jou. Of vind je het opwindend dat jij je partner het zwijgen kan opleggen? Bekijk dan de ball-gag eens!

Plezier in seks door seksspeletjes

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? Easyjoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?