Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Rabbit vibrator kopen: vagina en clitoris tegelijk stimuleren

Ben je als vrouw opzoek naar een vibrator die je vagina en clitorus tegelijk stimuleren? De Rabbit-vibrator, ook wel bekend als de Tarzan-vibrator zorgt vaginale als clitorale stimulatie. Orgasmes waarbij beide gestimuleerd worden, kunnen flink heftiger zijn dan wanneer slechts één van de twee wordt gestimuleerd.

Wat is een Rabbit-vibrator?

Een Tarzan-vibrator is in verschillende varianten te bestellen. De Rabbit is de meest voorkomende variant. Het speeltje ziet eruit als een penis, deze kun je vaginaal inbrengen. Voor een optimale stimulans zitten er twee ‘konijnen oortjes’ aan, deze verwennen je clitoris zodra je de penisvorm van de vibrator vaginaal hebt ingebracht. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Rabbit vibrator kopen

Sneller klaarkomen als vrouw | Rabbit-vibrator

Sommige vrouwen komen erg moeilijk klaar. De Rabbit-vibrator zorgt in vergelijking met andere vibrators voor een extra stimulans. Naast extra genot en verwennerij, vergroot de Rabbit-vibrator de kans op (snel) klaarkomen.

G-spot masseren met Rabbit-vibrator

Wil je als vrouw zijnde graag een vaginaal orgasme bereiken? Bij het stimuleren en masseren van de G-spot zwelt deze iets op. Zodra u doorgaat met het masseren van de G-spot kunt u vaginaal klaarkomen!

Vrouwen komen graag vaginaal klaar. Een G-spot orgasme behoort tot één van de vele wensen van vrouwen. Aangezien de G-spot moeilijk te masseren is met vingers, zijn hier enkele seks speeltjes voor in het leven geroepen.

De Rabbit-vibrator met ronddraaiende kop is hier een voorbeeld van.

Welke soorten Rabbit-vibrators zijn er?

Er zijn verschillende Rabbit-vibrators te bestellen. Ze lijken allemaal erg op elkaar, alleen de functies en het uiterlijk kunnen degelijk van elkaar verschillen. De meest bekende Rabbit-vibrator is die met een roterende kop, ideaal voor vrouwen die intens genieten van vaginale verwennerij.  Naast het roterende model is er ook een stotend model. De stotende Rabbit-vibrator doet het meest denken aan een realistische en intense penetratie.  Is dit niet wat je zoekt? Wil je een wat rustiger model die alleen vibreert? Dat kan, in onze collectie zijn tal van vibrerende Rabbit-vibrators te vinden.

Vibrator: clitoris, anus en vagina stimuleren

Wil je graag meer? Wil je graag anale, clitorale en vaginale stimulatie tegelijkertijd? Kies dan voor een Rabbit-vibrator met drievoudige stimulatie. Deze verwent en verrast elke vrouw en brengt je tot ongekende hoogtes.

rabbit vibrator kopen

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar spannende sexspeeltjes voor dames? EasyJoy heeft een groot assortiment met erotisch getinte speeltjes; speciaal voor vrouwen. Rabbit-vibrators zijn een ongekend succes, en worden vaak gekozen door vrouwen die seksueel gestimuleerd willen worden. Bent u opzoek naar een Rabbit-vibrator?

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?