Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px
seksleven spannender maken

Inhoud

Seks spannender maken

Wil jij graag je seks spannender maken? Vind jij jouw seksleven enigszins saai en zoek jij manieren om je seksleven aantrekkelijker en spannender te maken? In dit artikel geven wij tips en tricks voor een optimaal seksleven.

Waarom de seks spannender maken?

Meerdere mannen, vrouwen en koppels zijn opzoek naar manieren om hun seks spannender te maken. Met name koppels die al jarenlang bij elkaar zijn zoeken manieren om hun seksleven aantrekkelijk te houden. Vaak treedt de verveling toe als je jarenlang bij elkaar bent. Zodra je een jarenlange relatie hebt ken je de partner door en door. Hierdoor valt er spanning weg, daarnaast lijken de vrijpartijen erg veel op elkaar! Tijd om je seksleven een boost te geven.

Heb aandacht voor elkaar

Dit lijkt een hele logische echter valt het in de praktijk vaak tegen. Na verloop van tijd zie je vaak routinematige sekspartijen. De gedachte van man of vrouw (of beiden) zijn heel ergens anders en niet bij zijn of haar bedpartner. Zodra jij jouw bedpartner voldoende aandacht geeft groeit de intimiteit.

Maak zin

Ga je wachten tot je zin hebt in seks? Lust komt je niet altijd aanwaaien. Daarom is het aan te raden om het op te zoeken. Het lezen van hete verhalen, kijken van erotische films, zien van spannende plaatjes of erotisch fantaseren kan hierbij helpen.

Seks is niet spannend genoeg

Blijf in contact met je partner

Ook geen onbelangrijke. Blijf in contact met je partner. Misschien heeft het een reden dat je nu weinig tot geen seks hebt. Wellicht heeft je partner pijn bij het vrijen of voelt het zich niet op z’n gemak. Door te communiceren weet u en u partner wat er speelt waardoor u zich aan de situatie kunt aanpassen.

Fantaseren

Opwinding en verlang begint in je hoofd. Een erotische gedachte activeert jouw erotische systeem. Het kijken van een erotische film, het lezen van spannende verhalen of het kijken van pikante plaatjes kan hier goed bij helpen.

Routine? STOP

Routineseks is lang niet zo plezier als spannende seks. Daarom is het belangrijk om routine te laten vallen. Laat de sleur links van je liggen en zoek spannende vernieuwingen. Het gebruik van seksspeeltjes kan hier goed bij helpen.

Zie ook: Geen zin in seks

Werk aan je aantrekkelijkheid

Uit onderzoek is gebleken dat zodra mensen zich aantrekkelijk voelen meer kunnen genieten van hun seks dan mensen die zichzelf niet aantrekkelijk vinden. Aantrekkelijk voelen is voor iedereen anders. De één kiest ervoor om iets af te vallen, de ander komt liever wat meer aan en weer een ander zoekt het in een spannend lingeriesetje.

Seks spannender maken

Romantiek is de sleutel

Romantiek is in elke relatie ontzettend belangrijk. Besteed aandacht aan romantiek. Het is gebleken dat wanneer er sprake is van veel romantiek de intimiteit en passie flink toeneemt.

Besteed aandacht aan het voorspel

Op gebied van seks verschilt een vrouw ontzettend van een man. Waar een man na een avondje voetbal kijken soms direct zin heeft in seks, werkt dit bij een vrouw vaak anders. Die heeft vaak een aantrekkelijke, romantische of erotische aanloop nodig. Wil je graag s ’avonds seks? Dan is het helemaal niet gek om er middags al aan aandacht aan te besteden. Een berichtje aan je partner met hoe sexy je hem of haar vindt kan degene al in de juiste stemming brengen.

Andere standjes

Laat de gebruikelijke standjes eens achterwege en zoek een paar spannende en nieuwe standjes op. Betrek je partner hierin en raak al opgewonden bij de gedachte.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?