Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px
Seksuele klachten mannen

Inhoud

Seksuele klachten mannen

Seksuele klachten. Zowel mannen als vrouwen hebben allerlei uiteenlopende seksuele klachten. Ben jij een man en heb jij klachten tijdens de seks? In dit artikel schrijven we over veelvoorkomende seksuele klachten voor mannen! Ben jij een man en heb jij klachten tijdens de seks?

Ongeveer 1/5 van de mannen heeft last van seksuele klachten. Dat is voor veel mannen een verrassing, ze denken vaak dat zij de enige met klachten zijn, of dat ze bij een select gezelschap horen. Dit onrealistische beeld wordt gevormd vanwege het feit dat er niet of nauwelijks over gepraat wordt.

Veelvoorkomende klachten

Hieronder beschrijven we veelvoorkomende klachten bij mannen. We beschrijven niet alle klachten en laten de fysieke problemen zoals bijvoorbeeld, een te nauwe voorhuid of de ziekte van Peyronie even buiten beschouwing.

Te vroeg klaarkomen

Veel mannen hebben het idee dat ze te vroeg klaarkomen. Moet gezegd dat in veel gevallen het te maken heeft met de verwachtingen die je hebt. Het gemiddelde ligt tussen de 2 en 5 minuten. Kom jij binnen na penetratie of masturbatie binnen een minuut klaar? Dan noemen we dat een voortijdig orgasme.

Wil je graag jouw orgasme uitstellen? Het gebruik van licht verdovende glijmiddelen of condooms kan je hierbij helpen!

Niet klaar kunnen komen

Kun je niet klaarkomen? Of duurt het lang voordat je een orgasme hebt? Veel mannen vinden het heel vervelend zodra het hebben van een orgasme maar op zich laat wachten. In sommige gevallen kan het helpen om de penis extra te stimuleren. Dit kan met behulp van sextoys voor mannen. Een mooi voorbeeld daarvan is de penispomp.

Problemen met erectie

Erectieproblemen zijn voor veel mannen wel bekend. Er zijn eigenlijk drie verschillende soorten erectieproblemen.

  1. Moeite om erectie te krijgen
  2. Moeite om erectie te houden
  3. Het hebben van een minder stijve penis

Het gebruik van speeltjes kan in positieve zin invloed hebben op erectieproblemen. Veelgebruikt sextoy is de penisring. Deze breng je om je penis wanneer deze slap of half slap is. De ring wordt achter de balzak geschoven. Zodra je penis steeds stijver wordt zal de ring steeds strakker om de penis gaan zitten. Zodra u een erectie heeft kan het bloed en het zwellichaam de penis niet of nauwelijks verlaten. Dit resulteert is een stevigere, langere en intensere erectie.

Zie ook: Ik kan geen erectie of een stijve krijgen of Impotentieproblemen of erectieproblemen

seksuele problemen mannen

Minder zin in seks

Het kan zijn dat je minder zin in seks hebt. Misschien heb je minder zin in seks dan hiervoor, maar het kan ook zijn dat je het vervelend vindt dat je minder zin in seks hebt dan je partner. Ook hiervoor geldt, dat het vaak te maken heeft met verwachtingen. Want wat is minder? En met wie vergelijk je het? In sommige gevallen kan het zijn dat het gewoon bij je hoort, en dat jij je er prima bij voelt. Maar er zijn in sommige gevallen ook oorzaken aan te wijzen. Je kunt hierbij denken aan stress, drukte of weinig intimiteit. Ook het gebruik van alcohol en drugs heeft hier invloed op.

Wil je graag meer zin hebben in seks? Wat zou kunnen helpen is het gebruik lustopwekkers voor mannen. Maar ook het gebruik van seksspeeltjes zou positief kunnen bijdrage. Seksspeeltjes zorgen vaak voor extra stimulatie.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?