Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Sexspeeltjes penis: sextoys voor mannen

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar sexspeeltjes voor mannen? Voor mannen zijn er veel verschillende sexspeeltjes verkrijgbaar. Van speeltjes voor stimulatie van de penis tot speeltjes voor anaal gebruik.

Zoek jij een speeltje voor je solo seksleven? Of wil je het seksleven van jouw en je partner een boost geven? Mannen maken vaak gebruik van het sexspeeltjes. Met name speeltjes die de penis stimuleren zijn erg populair.  Er zijn veel verschillende toys voor penis stimulatie, denk maar eens aan:

  • Penis sleeves
  • Penispompen
  • Penisringen

Daarnaast zijn masturbators en opblaaspoppen ook speeltjes voor je penis. Dit omdat deze bedoeld zijn om te penetreren. Dit kan oraal, vaginaal of anaal zijn. Zowel masturbators als opblaaspoppen zijn te verkrijgen in verscheidene varianten. De verschillende texturen, het realistische uiterlijk en de verschillende doeleinden maken dat iedere wens kan worden ingevuld.

Wat is een penisring?

Een penisring is een ring die je om je penis doet. Deze ring zorgt ervoor dat er wel bloed naar je penis stroomt, alleen dat het niet terug kan stromen. Hierdoor ervaar je een stevigere en intensere erectie, ideaal voor mannen met erectiestoornissen. Daarnaast houdt je erectie langer aan waardoor je langer kunt genieten.

Wat zijn penissleeves?

Sleeves voor je penis worden gebruikt om je penis te verlengen. Zowel de breedte als de lengte kan vergroot worden. Mannen met erectiestoornissen kiezen vaak voor een penis sleeve. Met dit speeltje hoef je geen hele stevige erectie te hebben om je partner te kunnen verwennen. Je kunt blijven stoten voor maximaal genot voor man en vrouw.

Sexspeeltjes penis

Wat is een penispomp?

Een penispomp is een cilinder die je om je penis heen schuift. Het product zuigt vacuüm, hierdoor zetten de bloedvaten uit. Doordat er meer bloed in de zwellichamen stroomt zal de erectie harder en steviger aanvoelen. Vaak wordt dit product ingezet door mannen met erectieproblemen. Naast praktische redenen, moet gezegd worden dat het product ook bijdraagt aan extra genot.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben jij als man opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy heeft een ruime collectie aan speeltjes voor hem. Denk aan penisspeeltjes als de penispompen, penissleeves en cockringen (anders gezegd penisringen). Masturbators en opblaaspoppen zijn bedoeld voor penetratie. Hier zijn veel verschillende modellen in te verkrijgen. Kies jij voor anale, vaginale of orale penetratie? Met het grote assortiment van EasyJoy grijpt u nooit mis.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: