Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

SM toys: extra seksuele beleving

SM is een afkorting voor sadomasochisme. SM is een unieke seksuele beleving waarbij één of meerdere partners de ander pijn laat ondergaan. In onze shop vind je tal van verschillende SM-speeltjes voor hem en haar.

SM-toys: speeltjes om mee te slaan tijdens seks

Vind jij het fijn om je partner te slaan? Of vind jij het fijn om geslagen te worden? Er zijn SM-speeltjes die bedoeld zijn om een ander te slaan. Een bekend product is de SM-zweep, een zweep waarbij de één de ander tijdens intense seks corrigeren.

Er zijn verschillende soorten zwepen te verkrijgen. Denk hierbij aan floggers, deze hebben meerdere stroken en worden hierom ook wel strokenzwepen genoemd. De pijn wordt vaak als dof benoemd.

Tegengesteld producten zijn bullywhipsen en crops, deze hebben slechts één strook, het gebruik van deze producten voelt doorgaans fel en scherp.

Andere producten om mee te slaan zijn paddles. Deze worden door mannen en vrouwen gebruikt om partners mee op de billen te slaan. Een paddle is te vergelijken met een roeispaan en heeft een plat en breed oppervlak. De pijn is minder intens dan bij een zweep, dit komt omdat de pijn verdeeld wordt over een groter oppervlak.

SM toys kopen

Populaire SM-artikelen

SM-artikelen zijn ontzettend gewild en geven een extra dimensie aan je seksleven. Producten als tepelklemmen die zowel bij man als vrouw bevestigd kunnen worden, zorgen ervoor dat de bloedstroom van de tepels worden beperkt. Bij beweging en aanraking zorgt dit voor gevoelige tepels. Mocht dit niet genoeg voor je zijn, dan is het mogelijk om tepelklemmen met gewichten te kopen. Hierdoor worden bewegingen nog intenser waardoor jij of je partner (afhankelijk van wie het draagt) zich steeds onderdaniger begint op te stellen.

Een ander populair product is de eendenbek, ook wel een speculum genoemd. Dit artikel wordt gebruikt om lichaamsholtes als de anus en vagina open te zetten. Bij het openen van de anus of vagina heeft degene in een dominante rol, vrij spel om te kijken en te spelen.

Er zijn ook SM-toys waarbij je van binnenuit wordt gestimuleerd. Denk maar eens aan penispluggen voor mannen of dilators voor vrouwen, deze producten worden in de plasbuis aangebracht voor extra stimulerende tintelingen.

Een ander gewild product is de sexmachine, deze machine simuleert neergaande bewegingen wat aan voelt als stoten. Gepenetreerd worden door een sexmachine kan door de vele en stevige stoten heel intens aanvoelen. Zodra de machine zijn werk doet, heb jij of je partner de handen vrij voor andere handelingen zoals het onderdanig kietelen met kietelaars. Of vind je gepijnigd worden of je partner pijnigen prettiger? Dan zijn pinwheels, SM-kaarsen of elextrosex producten wellicht een uitkomst.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar spannende SM-toys? EasyJoy heeft een groot assortiment met SM-speeltjes. Van hangboeien naar handboeien. En van pinwheels naar SM-kaarsen. Ben jij met jouw partner of partners opzoek naar SM-toys?

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?