Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

SM-zweep: partner slaan tijdens seks

Zoek jij als man of vrouw een zweep om je partner mee te slaan tijdens een sekspartij? Een zweep is een stok met handvat met daaraan vast lange stroken. Zwepen worden vaak in verband gebracht met de paardensport. Echter is het in de SM-wereld een erg populair en veel gekocht product.

SM-zweep: wanneer gebruiken?

Een SM-zweep wordt vaak gebruikt bij een rollenspel waarbij er één dominant gedrag vertoont. Het in handen hebben van de zweep zorgt ervoor dat de ander onderdanig gedrag vertoont. Door te slaan, te kietelen of te strelen brengt dominante de onderdanige tot uitersten.

Deze machtsverhouding is iets waar veel koppels opgewonden van worden. Er wordt plezier gehaald uit het ondergaan of aandoen van pijn. De SM-zweep is overigens niet het enige sexspeeltje die uit de kast kan worden gehaald voor een intiem rollenspel. Ball-gags, tepelklemmen, diverse boeien en bindtafels zijn ook erg geliefd in de BDSM-wereld.

Zoals gezegd is de zweep op verschillende manier in te zetten. Het gebruik is erg makkelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iemand een striemende pijn toe te dichten, door de lange stroken op het lichaam te laten ketsen. Voor een subtielere manier van straffen zou je jouw partner kunnen vastbinden om vervolgens te kietelen op plekken waar jij dat wilt.

Zie ook: Seks spannender maken

SM-zweep: partner slaan tijdens seks

SM-zweep: welke moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten zwepen. De crop (ook wel een single tail genoemd) lijkt erg veel op een paardrijdzweep. De intensiteit van de pijn wordt bepaald door de grote van de stok en het materiaal van de strook. Omdat de crop één strook bevat komt het slaan vaak aan als een harde pets. De pijn zal fel en intens voelen.

De Flogger, een alternatief voor de Crop heeft meerdere stroken. Deze kan multifunctioneel worden ingezet aangezien zachtjes strelen en licht kietelen met deze zweep tot de mogelijkheden behoort. Als je iemand pijn wil doen met een Flogger is het aan te raden om er één te kopen met veel stroken. Dit omdat er dan meer lichaam geraakt wordt. Daarnaast maakt het verschil of je kiest voor lange of korte stroken. Bij lange stroken komt de zweep sneller en heviger neer op het lichaam. Daarnaast laat het meer strepen achter. Iets waar sommigen erg naar uitkijken.

Er zijn ook combi artikelen te verkrijgen. Denk maar eens aan een zweep waar een dildo het handvat is. Wil jij eerst iemand pijn doen en vervolgens verwennen met een speeltje? Dan is de SM-zweep met dildo handvat wellicht wat jij zoekt.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben jij opzoek naar BDSM-artikelen? Of ben jij samen met je partner fan van SM? Dan kan de SM-zweep niet ontbreken. Zoek jij een zweep met lange en meerdere stroken? Of is een zweep met één strook hetgeen wat jij zoekt? EasyJoy heeft een uitgebreide collectie met SM-artikelen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?