Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

SM-boeien: spannende boeien set voor hem en haar

EasyJoy heeft een groot assortiment aan SM-artikelen. Hierbij horen ook verschillende soorten boeien die zijn bedoeld voor intieme momenten. Erotische SM-boeien zijn er in allerlei soorten en maten en zijn bedoeld om jezelf te laten vastbinden of om jouw partner vast te binden. Ben jij opzoek één van deze populaire en spannende SM-speeltjes?

Waarom mijn partner boeien tijdens seks?

Door je partner vast te binden verliest deze de complete controle over zijn of haar lichaam. Jij domineert en overmeesterd je partner en hij of zij is onderdanig aan jou. Het gebruik van verschillende boeien zorgt voor veel spanning, sensatie en extra beleving tijdens intieme momenten.

SM-spel: boeien voor koppels

Boeien worden veel ingezet bij SM-spelletjes. Het gebruik van boeien in combinatie met andere SM-speeltjes als de SM-zweep, SM-blinddoek, SM-kaars of andere SM-toys zorgt voor intensere momenten. Als jij of je partner geboeid ligt, kan hij of zij geen kant op. Wanneer het spelen of zelfs pijnigen met spannende SM-toys begint komen de prikkels extremer en heviger binnen.

Boeien voor seks: handboeien, enkelboeien en hangboeien

Er zijn veel boeien voor mannen en vrouwen bedoeld voor verschillende lichaamsdelen. Populaire boeien zijn enkelboeien, verstelbare boeien, boeien voor duimen en bovenbeen boeien.

Verstelbare boeien zijn boeien die je kunt aanpassen in maat en vorm. Verstelbare boeien zijn verkrijgbaar voor verschillende lichaamsdelen, denk aan: enkelboeien, bovenbeenboeien en handboeien. Je kunt de boeien van maat veranderen zodat deze zo comfortabel gemaakt kunnen worden als je zelf wilt. Hoe strak boei jij jouw partner vast? Verstelbare boeien worden veel gebruikt in combinatie met bondage artikelen als kettingen, harnas of bondagetouw.

Enkelboeien zijn bedoeld om enkels vast te binden. Door één of beide enkels vast te binden wordt de bewegingsvrijheid van de benen flink beperkt. Dit kan voor veel spannende en intieme momenten zorgen. Jouw partner kan in de rol van Meester of Meesteres zijn of haar fantasie op de vrije loop laten.

Mocht je opzoek zijn naar meerder boeien, er zijn ook sets verkrijgbaar. Vaak zijn sets combinaties van verschillende soorten boeien. Veelal wordt hier ook een oogmasker bijgeleverd. Boeiensets zijn erg geschikt voor stellen en koppels die fan van SM zijn en vaak aan SM-spelletjes doen.

SM-boeien kopen

Materiaal intieme boeien

Handboeien, enkelboeien maar ook hangboeien zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Denk hierbij aan leer maar metalen, satijnen en pluche boeien zijn verkrijgbaar. De keus van het materiaal is sterk afhankelijk van smaak en gebruik. Zo zijn lederen boeien vaak comfortabel, iets duurder en erg stevig.

Metalen handboeien zijn erg stevig maar kunnen ook scherp en hard aanvoelen. Dit kan striemen en blauwe plekken opleveren. Erg plezierig voor fanatieke SM-liefhebbers.

Pluche en satijnen boeien zijn uiterst geschikt voor beginners. Ze voelen heel zacht aan en kunnen overal aan verbonden worden. Daarnaast kun je bij gebruik van satijnen boeien als geboeid persoon makkelijk loskomen. Dit is erg prettig als jij of je partner er achteraf toch niet van houdt om de controle te verliezen.

Hangboeien: ik wil mijn partner aan boeien ophangen

Wil jij graag je partner aan boeien ophangen? Hangboeien zijn speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die hun partner willen ophangen. Hangboeien zijn kwalitatief wat sterker dan “normale” boeien, dit is noodzaak aangezien er bij hangboeien meer gewicht aan komt te hangen. Hangboeien kun je bevestigen aan plafonds, deuren en muren.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben jij opzoek naar spannende boeien voor hand, enkel, bovenbeen of vinger? Wil jij graag je partner domineren, of hang je degene liever op aan hangboeien? EasyJoy heeft een groot assortiment met SM-speeltjes en sextoys. Boeien kunnen voor een spannende, intieme en erotische avond om die reden niet ontbreken.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?