Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Tarzan vibrator kopen: vagina en clitoris tegelijk stimuleren

De Tarzan-vibrator is de meest populaire en bekende vibrator. Dat dit product bij vrouwen zo populair is, komt door het feit dat dit speeltje de clitoris en de vagina tegelijkertijd stimuleert.

Ben jij opzoek naar externe en interne stimulatie. Of anders gezegd wil jij jezelf intens verwennen door tegelijkertijd je clitoris te stimuleren en je te laten penetreren? Dan is de Tarzan-vibrator of anders genoemd: de rabbit-vibrator precies wat jij zoekt.

Mocht je nog een stap verder willen gaan en je anus, clitoris en vagina willen stimuleren dan is de dubbele-vibrator wat je zoekt.

Clitoris stimulatie: welke tarzan moet ik kopen?

In deze categorie zijn er veel verschillende producten. Het grote verschil zit hem vaak in het gedeelte dat de clitoris verwent. De verschillende kenmerken en vormen zorgen voor verschillende belevingen.

De rabbit-vibrator herkent u aan de zogenaamde oren van een konijn. Het is niet voor niks dat de rabbit-vibrator in de volksmond bunny-vibrator wordt genoemd. Zodra je de vibrator vaginaal hebt ingebracht kietelen de konijnen oortjes je clitoris.

Een andere variant is de kolibrie. Deze vogel variant is te herkennen aan zijn brede snavel, de brede vorm stimuleert subtiel je clitoris. Daarnaast heeft het aan de zijkant een paar kleine vleugeltjes, die tikken en kietelen langs je schaamlippen voor optimaal genot.

De butterfly of anders gezegd de vlinder is een heel populaire Tarzan-vibrator. Zodra je de vibrator ziet herken je direct de vlinder. Voor het stimuleren van de clitoris heeft deze vibrator twee vlinder-voelsprieten. Deze kiezen zachtjes voor een ultieme stimulans. Daarnaast heeft het vlindermodel vleugels die zachtjes (vaak twee of vier) je schaamlippen stimuleren. Het Tarzan-model is populair omdat het gebruik als intens wordt bestempeld. De vaginale en clitorale stimulatie in combinatie met de schaamlippen die gekieteld worden, geeft veel vrouwen een intens gevoel.

Tot slot is er nog een model, die de dolfijn heet. Deze kun je herkennen aan de snavel. Opvallend is dat de dolfijn-vibrator geen vinnen heeft of flippers voor het stimuleren van de schaamlippen. Bij dit model wordt de focus gelegd op de clitorale stimulatie.

Tarzan vibrator kopen:

Vagina stimulatie: welke vibrator moet ik kopen?

Zoals je hierboven leest zijn er veel modellen met verschillende uitwerkingen. Dit geldt niet alleen voor het stimuleren van de clitoris. Bij het optimaal stimuleren van de vagina zijn er verschillende modellen verkrijgbaar.

Mocht je de G-spot willen stimuleren dan is het aan te raden een licht gebogen vibrator te kopen. Zodra deze wordt ingebracht zal de gebogen kop direct de G-spot aanspreken.

Is dat niet wat je zoekt? En wil je optimaal genieten van het penetratie gevoel? De Pearl vibrator heeft kralen in zijn schacht. Deze kunnen ronddraaien waardoor je binnenste schaamlippen optimaal worden aangesproken. Naast het heerlijke gevoel draagt dit sexspeeltje bij aan een intens warm orgasme.

Wil je graag penetratie nabootsen dan is de stotende vibrator wat voor jou. Vind jij het stotende gevoel heerlijk? En is dat wat je wilt voelen? De stotende Tarzan-vibrator geeft je het gevoel van echte penetratie.

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een vibrator of dildo die bij je past? EasyJoy heeft een grote collectie met vibrators, dildo’s en en aanverwante producten als glijmiddelen. Ben je opzoek de meest populaire en bekende dildo’s? Dan is onze collectie aan Tarzan-vibrator precies wat jij zoekt. Vind jij het fijn om je vagina en clitoris tegelijkertijd te stimuleren? Dat is precies wat de Tarzan-vibrator voor jou kunnen betekenen.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: