Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Te snel klaarkomen: kom je te snel klaar als man?

Heb jij het gevoel dat je als man te snel klaarkomt? Veel mannen hebben het gevoel dat ze te snel klaarkomen. Vaak denken ze dat andere mannen er langer over doen, maar in veel gevallen is dit niet zo. Het idee kan ontstaan omdat je misschien denkt dat je er net zo lang over moet doen als een vrouw. Maar dat is geen realistische verwachting. Veel vrouwen komen door penetratie niet klaar. Vrouwen komen vaker klaar door het likken, strelen en wrijven van de clitoris.

Bij meer dan de helft van de mannen duurt penetratie korter dan vijf minuten. En de andere helft doet daar iets langer over! In drie minuten klaarkomen, of in acht minuten klaarkomen het is beide gevallen doodnormaal. Met vroeg klaarkomen bedoelen we klaarkomen binnen een minuut. Vanaf het moment dat je de penis in de vagina brengt.

Oorzaken te vroeg klaarkomen

Kom je onder alle omstandigheden vroeg klaar? Het kan zijn dat je een erfelijke aanleg hebt voor vroeg klaarkomen! Echter zijn het in veel gevallen andere oorzaken. Voorbeelden daarvan zijn: faalangst, angst voor intimiteit of het hebben van een negatief zelfbeeld.

Tips om niet te vroeg klaar te komen

Zoals hierboven al genoemd wordt is het heel normaal om in 1 à 2 minuten klaar te komen. Ben je hier teleurgesteld over? Of heb je het idee dat jouw partner hier teleurgesteld over is? Bespreek dit dan met elkaar! Mocht je partner een vrouw zijn dan is het goed om in het achterhoofd te houden dat penetratie er vaak niet voor zorgt dat vrouwen klaarkomen. Het likken, wrijven of strelen van de clitoris zorgt bij de vrouw voor de ultieme stimulatie. Door penetratie af te wisselen met het stimuleren van de clitoris kan het “probleem” wellicht al verholpen zijn.

Te snel klaarkomen tijdens seks

Klaarkomen uitstellen

Je kunt proberen om het klaarkomen uit te stellen. Door dit veelvoudig te oefenen bestaat de kans dat je langer kunt vrijen. De oefening is simpel uit te voeren. Op het moment dat je bijna klaarkomt, kies je ervoor om de penis niet meer te stimuleren. Je wacht even tot het gevoel gezakt is en begint daarna weer. Vervolgens doet zich dezelfde situatie weer voor. Door deze oefening meermaals uit te voeren is er de kans dat je een paar minuten langer vrijen kunt. Deze oefening is niet handig wanneer je seks hebt met je partner, daarom wordt dit vaak geoefend bij masturbatie (het aftrekken van je penis)

Twee keer klaarkomen

Het is ook een idee om de eerste keer heel snel klaar te komen en te gaan voor een tweede keer. In dat geval zou je jouw partner kunnen stimuleren, door dit te doen is er de kans dat je na een tijdje weer een erectie krijgt. Vaak duurt klaarkomen bij de tweede keer langer, dan klaarkomen bij de eerste keer!

Gebruik van verdoving

Het gebruik van verdovende crèmes, sprays of het gebruik condooms met een verdovende werking kan voor veel mannen ook goed werken! Het zorgt voor een minder intens gevoel waardoor het klaarkomen van de man uitgesteld kan worden!

Sextoys voor mannen

Ben je opzoek naar een sex speeltje voor mannen? Er zijn tal van sexspeeltjes voor mannen te verkrijgen! Ben je opzoek naar een groot assortiment sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?