Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Teveel zin in seks

Te veel zin in seks. Heb jij het gevoel dat je te veel zin hebt in seks? Of zegt jouw partner dat je wel heel vaak zin in seks hebt? Te veel zin in seks kan soms erg lastig zijn, zeker wanneer jouw partner aangeeft dit minder te hebben. Het komt daarbij vaak voor dat het gepaard gaat met een vorm van onzekerheid, de vraag die mensen zichzelf stellen als ze vaker zin hebben in seks dan hun partner is: “vind hij of zij mij nog wel aantrekkelijk?”

Seks verslaving: wat is het?

Verslaafd zijn aan seks is meer zin hebben in seks, dan dat je zelf wilt toegeven of fijn vindt. Het geeft een gevoel van onbalans en onmacht, het voelt alsof je geen controle meer hebt over je gedachten en geen invloed meer hebt op je gedrag. Seks is voor jou niet meer vrijblijvend en voelt aan als dwang.

Help! Ik heb altijd zin in seks

Met name jongeren leven met de gedachte dat ze te veel bezig zijn met seks. Echter, kunnen we je in dat geval geruststellen. Veel denken aan seks of het uitvoeren van seksuele handelingen is geen reden tot zorgen. Zodra het niet ten koste gaan van de dagelijkse dingen, is er niet veel aan de hand.

Sterker nog: veel zin hebben in seks, denken aan seks, masturberen en fantaseren over seks hoort bij bepaalde fases in je leven.

Teveel zin in seks

Heb ik te veel zin in seks? Ben ik seksverslaafd?

Leeft bij jou nog steeds de gedachte dat je mogelijk seksverslaafd bent? Hieronder vind je een paar kenmerken van iemand die (mogelijk) seksverslaafd is:

 • Heel veel masturberen
 • Urenlang en soms wel halve dagen naar porno kijken
 • Het inzetten van seks om je humeur te veranderen
 • School en werkresultaten vallen erg tegen
 • Seks als oplossing zien om je beter te voelen (en nadien erachter komen dat het averechts heeft gewerkt, je voelt je nog rotteriger en vervelender en ziet het hebben van nog meer seks als enige oplossing)

Mocht je veel van deze kenmerken bekend tegenkomen, en wil je er iets aan veranderen? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met je huisarts. Door dit te doen kan seks weer als positief worden ervaren!

Meer zin in seks dan mijn partner

Heb je meer zin in seks dan jouw partner? Zou je willen dat jouw partner net zoveel zin heeft in seks als jij? Hieronder vind je wat tips en oplossingen als het gaat om verschillen in seks wensen:

 • Bespreek het probleem door met elkaar in gesprek te gaan
 • Creëer intimiteit
 • Geven en nemen, zorg dat jij maar ook je bedpartner aan z’n trekken komt
 • Leer het lichaam en opwinding van uw partner kennen
 • Tip voor vrouwen: veel mannen zijn erg bezig met de gevoelens van een vrouw, het kan zijn dat ze wachten op het signaal om seks te hebben

Gebruik van seksspeeltjes kan je helpen bij sommige van de bovenstaande punten. Bijvoorbeeld wanneer je intimiteit wilt creëeren, of wanneer je jouw partner veel wilt geven.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

 • Vlotte levering
 • Discrete levering
 • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? EasyJoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?