Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Tube cup kopen: tenga masturbator voor mannen

Ben je als man of vrouw opzoek naar een sexspeeltje voor mannen? Het Japanse bedrijf Tenga heeft een hoogwaardige masturbators voor mannen ontworpen. De stijlvolle en unieke vormgegeven designs, zien er op het eerste oog niet uit als sexspeeltjes

Zo hoef jij als man je niet te schamen, zodra je het meeneemt op vakantie of naar je werk. Daarbij is het zo dat je niet bang hoeft te zijn dat het nog ergens op tafel ligt, terwijl je bezoek in huis hebt rondlopen. De sextoys zijn erg stijlvol, volledig discreet en erg fijn om mee te spelen.

Wat is een Tenga Tube cup?

De Tenga Tube cup is een erg geliefd mannen speeltje. Ze geven je het gevoel van een flinke pijpbeurt, dit komt omdat het Japanse seksspeeltje vacuüm zuigt. Het speeltje is in verschillende varianten te verkrijgen, de grootte heeft een invloed op de zogenaamde zuigkracht. Hoe groter het product hoe harder de zuigkracht zal aanvoelen. Elke cup heeft een aparte structuur aan de binnenkant. Elke structuur geeft een andere stimulans.

Mocht dit gevoel niet voldoende zijn, dan kun je kiezen voor de Rolling Head Cups, bij dit product zal de kop alle kanten op kunnen bewegen. Deze bewegingen geeft je penis een extra fijne stimulans.

Tube cup kopen: tenga masturbator voor mannen

Tenga Tube Cup: hoe te gebruiken?

Het gebruik van het Japanse sexspeeltje is betrekkelijk eenvoudig. Je kunt zelf bepalen hoe krap het product moet voelen. Je kunt met je hand het gaatje aan de bovenkant afdekken, hierdoor zal de Tenga Tube Cup zich helemaal om je penis heen zuigen.

Dit geeft het gevoel van een heerlijke deep throat pijpbeurt.  Door de structuur in de cup zal het op en neer bewegen van het product een fantastisch gevoel geven. Met een beetje fantasie, word jij als man helemaal suf gepijpt door je partner, droomvrouw of sexidool.

Nadeel van het product is dat het in principe slechts eenmalig te gebruiken is. Mocht je het product vaker willen gebruiken, dan is het in het kader van hygiëne aan te raden om een condoom om te doen.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben jij als man of vrouw opzoek naar een sexspeeltje voor mannen? De Tube Cup van het Japanse merk Tenga is zeer gewild. Het product geeft je het gevoel van een fantastische pijpbeurt. Tube Cups zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. De interne structuur, grote maar specificaties maken dat het product vrijwel ieders wens invult.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?