Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Vibrerende slip kopen: slip met vibrator

Een vibrator slip is bedoeld voor vrouwen of koppels. De slip kan een boxershort, string, hipster of een ander soort ondergoed zijn. Hier zit een bullet vibrator in, deze kan (indien gewenst) worden uitgehaald, wanneer je wilt.

De vibrerende slip wordt door veel vrouwen als erg spannend ervaren. Zeker zodra er gekozen wordt om deze in het openbaar te dragen. Voordeel van een vibrerende slip is dat het erg discreet gedragen kan worden. Niemand zal zien dat jij gebruik maakt van een seks speeltje.

Het speeltje wordt ook door koppels gebruikt, met name bij het voorspel wordt de vibrator slip ingezet. Erg handig om alvast fijn in de stemming te komen. Bij veel modellen wordt er een afstandsbediening geleverd, dat maakt het mogelijk dat jouw partner de regie in handen heeft.

Een slip die vibreert: wanneer gebruiken?

Als je de slip gebruikt wanneer je alleen bent, kun je het in principe altijd dragen. Zowel binnen en buiten kan de slip bijdragen aan een opgewonden standje. Heb jij een diner, ga je naar de bios of pak je gewoon de bus? Niemand zal doorhebben dat jij het speeltje draagt en stiekem aanzet.

Mocht je ervoor kiezen om de slip te gebruiken samen met je partner. Ook dan is deze multi inzetbaar. Gebruik je hem gewoon thuis? Of gebruik je de slip zodra je samen met je partner er even tussenuit bent?

Vibrerende slip kopen: slip met vibrator

Vibrerende slip: welke moet ik kiezen?

Er zijn verschillende vibrerende slips te verkrijgen. De vorm en het uiterlijk verschilt vaak van elkaar. Kies jij voor felle kleur slip of voor een wat neutralere kleur? Wil je een string, boxershort of vind jij een hipster fijner zitten? Bijna elk model ondergoed in onze webshop is te verkrijgen met een bullet-vibrator.

Daarnaast kun je kiezen uit modellen met of zonder afstandsbediening. De toevoeging dat andere mensen de regie hebben wordt vaak als opwindend ervaren. Maar past dit niet binnen jouw wensen, dan zijn er ook vibrerende slips zonder afstandsbediening te krijgen.

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben jij opzoek naar spannende lingeriesetjes voor hem of haar? Ben jij voor jezelf opzoek naar lingerie? Of wil jij jouw partner verrassen? EasyJoy heeft een grote collectie sexy lingerie. De erotische vibrerende slip is een veel gekocht product door vrouwen. Het intieme en de gedachte dat niemand doorheeft wat jij aan het doen bent, brengt veel vrouwen in een opgewonden beweging. Wil je jouw outfit nog verder complementeren? Bekijk eens ons accessoires assortiment.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: