Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Voorbinddildo of strapon kopen | EasyJoy

Ben jij als man of vrouw opzoek naar een voorbinddildo, of anders gezegd een strapon? Een voorbinddildo is een veelgebruikte en welbekende sextoy die gebruikt wordt door hetero’s, lesbiennes en homo’s.

Wat is een voorbinddildo?

Een voorbinddildo is een harnas met daaraan een dildo. Het harnas bind je om je heupen, waarbij de nep-penis aan de voorkant trotseert. Deze kun je gebruiken voor anale, vaginale of orale penetratie.

Zoals gezegd biedt een dildo die voor te binden is, uitkomst voor mannen en vrouwen. Met name lesbische stellen missen vaak het prettige en intense gevoel van penetratie. Het gebruik van een voorbinddildo geeft invulling aan deze wens.

Ook hetero-koppels vinden een voorbinddildo een prettige seks-toy. In eerste instantie zou je dat opvallend kunnen noemen aangezien in deze gevallen al een penis aanwezig is. Toch wordt er vaak voor gekozen. Bij een heterostel zou het kunnen dat de man anaal gepenetreerd wil worden. Maar er zijn ook een voorbinddildo’s met dubbele penetratie te verkrijgen. Hierbij ligt het genot bij man en vrouw. De vrouw bindt de dildo om haar heupen en brengt het, daarvoor bedoelde, gedeelte in haar vagina en penetreert tegelijkertijd haar mannelijke partner. Daarnaast voegt een voorbinddildo iets toe aan veel menselijke fantasieën. Het gebruik van deze sextoy geeft een inkijk in het seks leven van je partner.

Naast extra genot biedt dit speeltje ook een praktisch voordeel. Mannen met een erectiestoornis kunnen hun probleem verhelpen door het gebruik van een voorbind dildo , er wordt op dat moment gekozen voor de holle variant. Deze kun je om je penis schuiven en kan ook worden aangebracht als verlengstuk.

Voorbinddildo of strapon kopen

Welke voorbinddildo moet ik kiezen

Een holle voorbinddildo kan alleen gedragen worden door een man. Dit is ook het enige model die door de man kan worden gebruikt. Het gebruik van de holle voorbinddildo kan worden ingezet zodra er anaal, oraal of vaginaal gepenetreerd dient te worden.

Een strapless voorbinddildo kan alleen door de vrouw worden gedragen en kan worden gebruikt voor alle vormen van penetratie. Groot voordeel van deze variant is dat dubbele penetratie ook mogelijk is. Een dubbele penetratie is ook mogelijk bij een dubbele voorbinddildo.

Voor vrouwen is er ook een model verkrijgbaar met zuignap. Deze wordt gedragen door een vrouw waarbij anale, vaginale en orale penetratie mogelijk is. Het meest basic model is het model met harnas die alleen te dragen is door vrouwen. Met dit model is alleen orale en anale penetratie mogelijk.

Voorbinddildo of strapon kopenVoordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een voorbinddildo? EasyJoy heeft een ruim assortiment dildo’s voor hem-hem, haar-haar en hem-haar. Ben jij met je koppel opzoek naar extra wensen en fantasieën? Het gebruik van een voorbind dildo draag hieraan bij.

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?

Gerelateerde artikelen

Heb je deze blogs al gelezen: