Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Voordelen van seks speeltjes

Een seksspeeltje is heel plat gezegd een speeltje voor tijdens de seks. Je kunt een sextoy gebruiken om jezelf te verwennen, maar het kan ook worden ingezet wanneer je seks hebt met een partner. Sekstoys zijn er in verschillende soorten en maten en geschikt voor man en vrouw. Hetero’s, gays of lesbiennes er is voor ieder wat wils.

Waarom seksspeeltjes gebruiken?

Er zijn veel redenen om seksspeeltjes te gebruiken. Maar wat draagt het nou daadwerkelijk bij? Om te beginnen draagt het bij aan de intimiteit, veel mensen voelen meer intimiteit en spanning tijdens de seks wanneer ze sextoys inzetten. Mooi voorbeeld hiervan is het vibrerend ei, een ei die je zelfs in het openbaar kunt inzetten en waarbij je partner de regie heeft over de vibraties. Daarnaast geven sextoys een extra stimulans, waardoor u of uw partner sneller of heviger opgewonden zult raken.

Voordelen van seks speeltjes

Voordelen van sexspeeltjes

Ben je alleen en wil je graag jezelf verwennen op een manier wat met je handen of vingers niet lukt? Of ben jij met je partner opzoek naar extra spanning en stimulans? Sextoys zijn spannend om te gebruiken. Maar wat zijn de voordelen van het gebruik van sexsspeeltjes?

Klaarkomen

Niet iedereen komt even makkelijk klaar. Met name vrouwen komen moeilijk of in sommige gevallen helemaal niet klaar. Het gebruik van een sexspeeltje kan hier in positieve zin aan bijdragen. Vaak is de extra stimulans die het sexspeeltje met zich meebrengt voldoende om een absoluut hoogtepunt te kunnen bereiken. Interessante speeltjes zijn in dit geval de tarzan vibrator, g-spot vibrator, clitorispomp of penispomp.

Zie ook: Moeilijk of niet klaar kunnen komen

Nieuwe dimensie

Veel koppels die al langere tijd seks met elkaar hebben missen op ten duur een bepaalde vorm van spanning. Het inzetten van sexspeeltjes geeft een compleet nieuwe dimensie. Het spelletje zoals die normaal gespeeld wordt zal veranderen. Dit zal de sfeer voelbaar intiemer maken.

Mindere klachten

Seksspeeltjes kunnen voor minder klachten zorgen. Zo zijn er voor mannen met erectieproblemen cockringen of penispompen. Deze producten zorgen er bijvoorbeeld voor dat de erectie langer standhoudt.

Veel net bevallen vrouwen hebben last van incontinentie. Door vagina balletjes te gebruiken train je de bekkenbodemspieren, door deze te trainen zullen de problemen die worden ervaren afnemen of zelfs stoppen.

Seksuele klachten vrouwen en Seksuele klachten mannen

Gezond

Seks is gezond. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je een orgasme hebt dat je lichaam allerlei stofjes aanmaakt die een positieve werking op je hebben. Zo komt er bijvoorbeeld oxytocine en vasopressine vrij, beide hormonen zijn gezond voor het lichaam. Vrouwen maken tijdens de seks endorfine vrij, dit heeft een pijnstillende werking. Daarnaast maken zowel mannen als vrouwen na een orgasme dopamine aan, dit zorgt voor een voldaan gevoel. Verder wordt er tijdens de seks extra bloed door je lichaam gepompt. Dit heeft als voordeel dat de kans op hart- en vaatziekten afneemt. Ook je immuunsysteem zal door het hebben van seks sterker worden.

Seksspeeltjes aanschaffen

Het kan zijn dat je nog niet bekend bent met seksspeeltjes. Het gebruik van sekstoys is voor iedereen anders. Allereerst is het belangrijk om zelf te ondervinden wat jij of je partner het prettigst vindt. Bekende seksspeeltjes zijn bijvoorbeeld de vibrator en dildo. Om de diversiteit aan te geven, deze zijn vaak al in verschillende soorten en maten te krijgen. Denk maar eens aan de g-spot vibrator, dildo met zuignap, rabbit vibrator of mini vibrator. Door voorzichtig te experimenteren ga je vanzelf ervaren wat jij of je partner het meest fijn vinden.

Sextoys kopen

Voordelen van bestellen via EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Sextoys voor mannen en vrouwen zijn te verkrijgen bij EasyJoy. Ook voor hetero, gays en lesbienne koppels is er een groot assortiment aanwezig. Ben jij opzoek naar sexspeeltjes? Easyjoy levert jouw favoriete producten snel en discreet.

Gerelateerde artikelen

Heb je deze producten ook al bekeken?