Voor 23:30 besteld, morgen in huis  ✓ Discreet verpakt en bezorgd

EasyJoy 193x67px

Inhoud

Glijmiddel kopen: soepel vrijen en masturberen

Ben je opzoek naar glijmiddel? Glijmiddel is een vloeibaar goedje wat gebruikt wordt zodra iets moeilijk wrijft of glijdt. Het gebruik van glijmiddel zorgt voor minder wrijving waardoor penetreren en masturberen prettiger aanvoelt. Ook wordt het ingezet om langer van seks te genieten.

Waarom glijmiddel gebruiken?

Glijmiddel wordt om verschillende redenen gebruikt. De ene keer is het om penetratie soepeler te laten lopen en de andere keer is het meer noodgedwongen.

Vaak wordt glijmiddel ingezet wanneer de vagina van de vrouw te droog of te nauw is. Binnenin de vagina zitten allerlei kliertjes die de vagina nathouden. Zodra deze minder goed werken zal er in een opgewonden situatie minder vocht worden geproduceerd, waardoor de vagina droog is en penetratie stroef zal aanvoelen. Ook kan glijmiddel een uitkomst zijn wanneer vrouwen de spieren rondom de vagina onbewust/automatisch aanknijpen. Dit kan ervoor zorgen dat de vagina te krap aanvoelt. Dit wordt vaginisme genoemd. Een vagina kan ook te droog worden wanneer het in contact komt met water. Vind jij seks onder de douche of in bad erg prettig maar voelt het vaak moeizaam aan? Dan is het aan te raden om glijmiddel op siliconenbasis te kopen. Ben je huiverig om vlekken achter te laten? Dan is glijmiddel op waterbasis aan te raden.

Zoals gezegd wordt de gladde substantie ook veel ingezet om seks of masturbatie nog comfortabeler of intenser te laten voelen. Gladde en extra natte plekken zorgt bij veel mensen voor een extra opgewonden standje. Verder zijn er producten op de markt die een extra dimensie toevoegen zoals een verkoelende of juist verwarmende werking. Of één die een lichte tinteling of verdoving met zich meebrengt. Glijmiddel met verdoving wordt veel gebruikt door mannen die minder snel willen klaarkomen. Net als de penisring of penispomp kan verdovende glijdmiddel worden ingezet om praktische redenen of voor extra genot.

Voor orale seks zijn er producten met een smaakje: er zijn tal van smaken op de markt, denk maar eens aan chocolade, aardbei en vanille.

Glijmiddel kopen: soepel vrijen en masturberen

Verschillende soorten: welke moet ik kiezen?

Glijmiddel wordt gebruikt tijdens seks of masturberen bij mannen en/of vrouwen. Er zijn verschillende soorten glijmiddelen te verkrijgen; meest voorkomende zijn glijmiddelen op water- of siliconenbasis.

Er is ook een glijmiddel speciaal voor anaalgebruik. Bij anale penetratie (met of zonder speeltje) is het belangrijk om veel glijmiddel te gebruiken. In tegenstelling tot de vagina maakt de anus geen vocht aan. Dit zorgt ervoor dat de huid eerder aangetast wordt en mogelijk beschadigd raakt. Glijmiddelen voor anaal gebruik zijn vaak wat dikker van materiaal en hebben een verdovende werking, voor optimaal genot.

Daarnaast is er nog fisting glijmiddel. Bij fisting (een seks handeling) worden er meerdere vingers (of een hele hand) in de vagina of anus ingebracht. Fisting glijmiddel heeft een dikkere structuur en er wordt aangeraden om dit er dik op te smeren.

Glijmiddel kopen: soepel vrijen en masturberen

Voordelen van bestellen bij EasyJoy

  • Vlotte levering
  • Discrete levering
  • Uitstekende service

Ben je als man, vrouw of koppel opzoek naar een verschillende soorten glijmiddel? EasyJoy heeft een groot assortiment met. Te gebruiken voor penetratie, masturbatie of erotische spelletjes in combinatie met sextoys. Zoek jij dit gladde middeltje voor praktisch gebruik of voor extra stimulans?

Gerelateerde producten

Heb je deze producten ook al bekeken?